Araştıracağım sağol gamepower iyi miRazer BlackShark V2 X Kulaklık (RZ04-03240100-R3M1)
JBL Quantum 100 Kulaklık
Gamepower Kai Titanium Kulaklık
umarım bunları beğenirsiniz.
Hep kotuluyorlarAraştıracağım sağol gamepower iyi mi
kanka elimde kai titanium var 1500 lira şu an ama uyguna veririm sana ilanımda var ben kullandım 1 saat fiyatına göre bayağı iyi mik kalitesini de denedim gayet iyi pc hocasının inceleme videosu da var zaten ben aldığım günün akşamında g pro x yakaladım 4k ya o yüzden bunu kullanamıcam artık o yzüden yaz istersen özelden konuşalımAraştıracağım sağol gamepower iyi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hep kotuluyorlar
Güvenemem ne yazık ki sağolkanka elimde kai titanium var 1500 lira şu an ama uyguna veririm sana ilanımda var ben kullandım 1 saat fiyatına göre bayağı iyi mik kalitesini de denedim gayet iyi pc hocasının inceleme videosu da var zaten ben aldığım günün akşamında g pro x yakaladım 4k ya o yüzden bunu kullanamıcam artık o yzüden yaz istersen özelden konuşalım
Jbl oyun için değildi razer alicam sağolRazer BlackShark V2 X Kulaklık (RZ04-03240100-R3M1)
JBL Quantum 100 Kulaklık
Gamepower Kai Titanium Kulaklık
umarım bunları beğenirsiniz.
Yasatmasalar bile tanımadığım birj e guvenememney olum size ne yaşattılar o nasıl cümle aksjfkajlshfhd neyse değişikmiş eyw