- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 22 haziran diyor teslimat tarihi bu ultra versiyonmuş
Hocam 22 haziran diyor teslimat tarihi bu ultra versiyonmuş
Yurtdışından geliyor ama o kadar sürmüyor genelde 1 hafta-10 gün içinde falan geliyor almışken ultra modeli almak daha iyiHocam 22 haziran diyor teslimat tarihi bu ultra versiyonmuş
Tamamdır hocam teşekkürlerYurtdışından geliyor ama o kadar sürmüyor genelde 1 hafta-10 gün içinde falan geliyor almışken ultra modeli almak daha iyi
bu pro. bizim dediğimiz şu https://www.amazon.com.tr/DeLUX-M80...17068543&sprefix=m800+ult,aps,135&sr=8-1&th=1Burdan alıyorum o zaman hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdan alıyorum o zaman hocam
Ben bunu aldım geçen hafta geldi bozuk uzun gonderilmisD elux 4K kablosuz oyun faresi M800 Ultra M600 Ultra için Hyperspeed kablosuz alıcı 4000Hz - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
m800 ultra alacaksan yanında bunu da düşünebilirsin. mouse 1000hz ama 4000hz çıkarmana yarıyor. aliexpress ilk sipariş 171 lira.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu pro. bizim dediğimiz şu https://www.amazon.com.tr/DeLUX-M80...17068543&sprefix=m800+ult,aps,135&sr=8-1&th=1
Bütçeyi çıkarmak isterseniz pro modelini alabilirsiniz. Değer mi bilmiyorum. Başka seçenek isterseniz m800 ultra (+4k Hz dongle) ve vgn dragonfly'a da bakabilirsiniz.Hocam r1 mi yoksa r1pro mu alayım arada 600 TL fiyat farkı var
r1 1600 TL
R1 pro 2200 TL
Yada bu fiyat bandında başka öneriniz daha varmı
hocam gecikme değerleri nasılAl arkana yaslan
Glorious Model O Pro Lynx Mavi Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O Pro Lynx Mavi Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Pro Lynx Mavi Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu mouse'u kullanıyorum bundan önce de model o kullanıyordum. Gerçekten kaliteli hafif ve güzel bir mouse. Sensörüne laf bile etmiyorum.