Dahası
- Reaksiyon skoru
- 74
- İsim
- Mehmet Emin Uzun
- Bütçe
- 1600
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi sorum belli ama size asıl derdimi şöyle anlatayım
öncelikle sistemim şu şekilde
İŞLEMCİ: AMD RYZEN 3 3100
ANAKART:B450M S2H V2
8X2 3000 MHZ PATRİOT VİPER STEEL RAM
EKRAN KARTIM GTX 1050 2GB OC DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM !
PSU PLATOON 500W
KASA SHARKOON RGB LIT 200
monitörüm wiewsoniğ'in 180hz 27 inç ıps panel bir monitörü indirimde uyguna almıştım
Arkadaşlar PUBG oynamayı seven birisiyim işlemci gene idare ediyor ama ekran kartım çalılık alanlarda 30 fpslere kadar düşüyor.
şimdi ekran kartı olarak gtx 1660s ve rx 6600 arasında gelip gidiyorum nvidia seviyorum yalan yok ama amdler daha uygun gibi
öncelikle bu 2 ekran kartı arasından birini alıp sisteme alsam psu ya çok güvenmemem gerektiğini biliyorum ama ikisini bir arada
alamam, monitörüm180hz ama bu durumun PUBG pek bir esprisi olmuyor bana fikir verin, çalışan bir insanım, bir takım borçlarımda
var tabi ama sizce nasıl bir yol izleyeyim saygılar, iyi geceler.
öncelikle sistemim şu şekilde
İŞLEMCİ: AMD RYZEN 3 3100
ANAKART:B450M S2H V2
8X2 3000 MHZ PATRİOT VİPER STEEL RAM
EKRAN KARTIM GTX 1050 2GB OC DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM !
PSU PLATOON 500W
KASA SHARKOON RGB LIT 200
monitörüm wiewsoniğ'in 180hz 27 inç ıps panel bir monitörü indirimde uyguna almıştım
Arkadaşlar PUBG oynamayı seven birisiyim işlemci gene idare ediyor ama ekran kartım çalılık alanlarda 30 fpslere kadar düşüyor.
şimdi ekran kartı olarak gtx 1660s ve rx 6600 arasında gelip gidiyorum nvidia seviyorum yalan yok ama amdler daha uygun gibi
öncelikle bu 2 ekran kartı arasından birini alıp sisteme alsam psu ya çok güvenmemem gerektiğini biliyorum ama ikisini bir arada
alamam, monitörüm180hz ama bu durumun PUBG pek bir esprisi olmuyor bana fikir verin, çalışan bir insanım, bir takım borçlarımda
var tabi ama sizce nasıl bir yol izleyeyim saygılar, iyi geceler.