1500 tl beyaz mouse önerisi

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
438
Bütçe
1500
aylardır mouse bakıyorum. Razer deathadder v2 var 3 yıldır kullanıyorum. Kronik olan scrool tuşu sorunsuz bende ama artık kablodan sıkıldım. Mouse çeviriyon halat gibi sağa sola gidiyor. Bunun üstüne kulaklık ve klavyemde wireles olup bu kalınca bozuyor zaten.

Beyaz hastası, kendi kazansığım 3-5 kuruşla aylardır setup dizmeye çalışıyorum. O yüzden beyaz olcak bir mouse a ihtiyacım var.

Aradığıö özellikler;
Beyaz olsun,
Kullanırken şarj azaldığında delirmesin,
şarjıda zırt bırt bitmesin 100-200 saat gitsin (tabi efendim.)

para hepsipayda bu arada, önceki konuma bakarsanı. Hepsiburadan ya da artık desteklediği mağazalardan almak zorundayım. Cevaplayanlara teşkğrler
eğer bu paraya bir şey yok şu kadar daha ekle derseniz (5k lık mouse da önermeyin) kayda değecek bir fark olursa eklerim. Bunların dışında nolur cevaplayın! 4-5 konuku boş geçiyprsunuz. Ben insanlara yardım ediyorum, fikrimi beğenmeyenler cephe aldı galiba. Paranoyak olmaya başladım.

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse
Özellikler aynı tutuş şekline göre seçebilirsin

valla 1. attığın mouse u favorilere eklemiştim aylardır da orda duruyor. Estetiği içime sinmedi. 2. sinde de estetik çok önemli benim için oraya yazmamışım ama. Ekran kartı da olsa, kulr tipi de olsa 1. önceliğim tipi ama konumuz mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aj179pro veya aj159pro baktın mı
baktımda ajaz tipi hoşuma gitmedi dediğim gibi

valla 1. attığın mouse u favorilere eklemiştim aylardır da orda duruyor. Estetiği içime sinmedi. 2. sinde de estetik çok önemli benim için oraya yazmamışım ama. Ekran kartı da olsa, kulr tipi de olsa 1. önceliğim tipi ama konumuz mouse

baktımda ajaz tipi hoşuma gitmedi dediğim gibi
Iyizco ve parolapara ile gaminggenden baktın mı?

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse
Özellikler aynı tutuş şekline göre seçebilirsin
dediğim gibi hepsipayla almak zprundayım hocam geçiyor mu wraithttw bu?

Iyizco ve parolapara ile gaminggenden baktın mı?
iyzicoya bulaşmak istemiyoeum hocam. Mantığı aşırı saçma geçen bir çocuk uğraştım durdum beynime kan sıçardı falan diyordu. Mantıkta çok saçma. 3000 ödemişsin zaten 1000 tl gelcek sınırlı yerde harcayacaksın benim bu hepsipayın laciverti işte. 1.5 var ekstra bir bütçe ayırmak isteniyoeum.

Bilmiyorum hocam. Sanırım geçmiyordu

iyzicoya bulaşmak istemiyoeum hocam. Mantığı aşırı saçma geçen bir çocuk uğraştım durdum beynime kan sıçardı falan diyordu. Mantıkta çok saçma. 3000 ödemişsin zaten 1000 tl gelcek sınırlı yerde harcayacaksın benim bu hepsipayın laciverti işte. 1.5 var ekstra bir bütçe ayırmak isteniyoeum.

Allah affetsin otizmli gibi mouse hocam, atk güzel bayada beğeneni var başka yerlerde var mı acaba ya da alternatif, ona benzer varsa sallae mısınız size zahmet.
Hepsipay ile ödeyeceğiniz için nerelerde geçiyor tam bilmiyorum hocam.

Hepsipay ile ödeyeceğiniz için nerelerde geçiyor tam bilmiyorum hocam.
sayfa vardı bi tane de çokta seçenek yok. Net bildiğim sinerji, hepsiburada, pckolik.

Bütçeyi 500-1000 tl arttırırsak, o kadar da cebimden verdiğimde daha baba, her yerde olan markalar var mıdır hocam?

Geri