Cheazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 445
- Bütçe
- 1500
aylardır mouse bakıyorum. Razer deathadder v2 var 3 yıldır kullanıyorum. Kronik olan scrool tuşu sorunsuz bende ama artık kablodan sıkıldım. Mouse çeviriyon halat gibi sağa sola gidiyor. Bunun üstüne kulaklık ve klavyemde wireles olup bu kalınca bozuyor zaten.
Beyaz hastası, kendi kazansığım 3-5 kuruşla aylardır setup dizmeye çalışıyorum. O yüzden beyaz olcak bir mouse a ihtiyacım var.
Aradığıö özellikler;
Beyaz olsun,
Kullanırken şarj azaldığında delirmesin,
şarjıda zırt bırt bitmesin 100-200 saat gitsin (tabi efendim.)
para hepsipayda bu arada, önceki konuma bakarsanı. Hepsiburadan ya da artık desteklediği mağazalardan almak zorundayım. Cevaplayanlara teşkğrler
eğer bu paraya bir şey yok şu kadar daha ekle derseniz (5k lık mouse da önermeyin) kayda değecek bir fark olursa eklerim. Bunların dışında nolur cevaplayın! 4-5 konuku boş geçiyprsunuz. Ben insanlara yardım ediyorum, fikrimi beğenmeyenler cephe aldı galiba. Paranoyak olmaya başladım.
Beyaz hastası, kendi kazansığım 3-5 kuruşla aylardır setup dizmeye çalışıyorum. O yüzden beyaz olcak bir mouse a ihtiyacım var.
Aradığıö özellikler;
Beyaz olsun,
Kullanırken şarj azaldığında delirmesin,
şarjıda zırt bırt bitmesin 100-200 saat gitsin (tabi efendim.)
para hepsipayda bu arada, önceki konuma bakarsanı. Hepsiburadan ya da artık desteklediği mağazalardan almak zorundayım. Cevaplayanlara teşkğrler
eğer bu paraya bir şey yok şu kadar daha ekle derseniz (5k lık mouse da önermeyin) kayda değecek bir fark olursa eklerim. Bunların dışında nolur cevaplayın! 4-5 konuku boş geçiyprsunuz. Ben insanlara yardım ediyorum, fikrimi beğenmeyenler cephe aldı galiba. Paranoyak olmaya başladım.