- Bütçe
- 1500
Şuanki mouse Logi m330 silent şekli hissiyatı tutuşu ağırlığı kısaca fiziksel özellikleri cok hoşuma gidiyor ancak çok yaşlandı ve bozulmaya başladı. 1500 civarında birkaç mouse buldum forumlarda ama hepsinin şekilleri (altta linkleri var) gördüğünüz gibi elime oturmaz diye biraz korkuyorum açıkçası. 1500 civarinda başka öneriniz var mı? Yoksa bunlardan hangisini alayım? bir de şekillerine elim alışır mı?
A5 Ultra ile G305 arası gidip geliyorum.
www.logitech.com
www.gaming.gen.tr
www.logitechg.com
wraithesports.com
A5 Ultra ile G305 arası gidip geliyorum.
M330 Silent Plus Kablosuz Mouse - Sessiz Tıklamalar | Logitech
M330 Kablosuz Mouse satın alın. %90 gürültü azaltma*, doğal el duruşu tasarımı, 18 ay pil ömrü, kontrollü satır kaydırma, USB kablosuz alıcı, yüksek hassasiyetli izleme ve daha pek çok özellik sunar
MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Rose Red Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-11S)
A5 serisi, milisaniyelik tepki sürelerine sahip Omron ve Huano mikro anahtarlara sahiptir ve üst düzey çalışma sağlar.
Logitech G305 Lightspeed Kablosuz Oyun Mouse'u
Logitech G305 Kablosuz Oyun Mouse’u: Süper hızlı 1 ms yanıt süresi, gelişmiş HERO optik algılayıcı ve 250 saat pil ömrü sunan LightSpeed teknolojisidir.
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...