Aynısını önerecektim. 1.5 aydır kullanıyorum. Mis gibi gamepad. Hiçbir sorun yaşamadım. Amazon'dan almıştım ben. Eğer vergiyle daha ucuza geliyorsa aliexpressten alınabilir.8BitDo-Ultimate C Gamepad kablosuz 2.4G baÄlantı Ultimate serisi PC için basitleÅtirilmiÅ sürüm, Windows 10 ,11, buhar PC - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Tuşların basma hissiyatı ve triger tuşunun hissiyatı nasıl hocam. Aynı zamanda gecikme durumu hakkında sıkıntı yaşadın mı var mı bir problem ?Aynısını önerecektim. 1.5 aydır kullanıyorum. Mis gibi gamepad. Hiçbir sorun yaşamadım. Amazon'dan almıştım ben. Eğer vergiyle daha ucuza geliyorsa aliexpressten alınabilir.
https://amzn.eu/d/41giTcJ
Tepkime süresi iyi. Tuşlara basma hissiyatına başta alışamadım ama sonradan alışınca iyi geliyor. Öncesinde ps4 kolu kullanmıştım bi ara. Bence baya iyi gamepad.Tuşların basma hissiyatı ve triger tuşunun hissiyatı nasıl hocam. Aynı zamanda gecikme durumu hakkında sıkıntı yaşadın mı var mı bir problem ?
Sağolasın hocam bu tarz çevrende başkalarının kullandığı bir gamepad varsa öneri alabilirimTepkime süresi iyi. Tuşlara basma hissiyatına başta alışamadım ama sonradan alışınca iyi geliyor. Öncesinde ps4 kolu kullanmıştım bi ara. Bence baya iyi gamepad.