kablolu kulaklık knk aldım ben daha deminKablosuzuna param yetmez agam güzel kulaklık da işte…
Aldığın g435 olmasın sakın o kablolu senin dediğinkablolu kulaklık knk aldım ben daha demin
yok 335 aldım broAldığın g435 olmasın sakın o kablolu senin dediğin
Hocam "biraacık üstüne koy" dediğin para 600 tl, adam bütçem 1500 demiş, o bütçeye uygun bir ürün bilmiyorsan üstüne 600 tl koy gibi bir yorum yapmamak daha sağlıklı olur. hadi diyelim adam 2100 tl verdi core wireless aldı, adam bluetooth kulaklık önerisi istemiş, core wirelessta bluetooth yok, kendi usbsi var pcye takıp kullanıyorsun, bilmeden yorum yapmamanızı öneririmHocam biraacık üstüne koyabilirseniz cloud core wireless öneririm
600 tl değil 400 500 tl koyabilir öneri de bulundum. 1500tl veren adam 2000 de verir alıp almamak kullanıcıya kalır ben önerimi yaptım. Neden bu kadar ofansifsin seni ilgilendiren bir şey yok ?Hocam "biraacık üstüne koy" dediğin para 600 TL, adam bütçem 1500 demiş, o bütçeye uygun bir ürün bilmiyorsan üstüne 600 TL koy gibi bir yorum yapmamak daha sağlıklı olur. hadi diyelim adam 2100 TL verdi core wireless aldı, adam bluetooth kulaklık önerisini istemiş, core wirelessta bluetooth yok, kendi usbsi var pcye takıp kullanıyorsun, bilmeden yorum yapmamanızı öneririm
https://www.incehesap.com/razer-opu...ulGeVaaCSrDVTTxPeV3nr_2JA0e72LxhoCZ90QAvD_BwE bu nasıldır hocamBarracuda X