Neler Yeni

Öneri 1500 TL Monitör Önerisi

Rootz

80+
Cümleten iyi akşamlar.

Yıllardır emektar 21.5" AOC monitör kullanıyorum ancak artık tek monitör işim gereği yetmiyor. Bu sebepten maximim 1.500 TL civarında özellikle çevirip 'dik konumda da kullanabileceğim' ve büyük ekrana sahip bir monitör arıyorum. Oyun manyağı birisi değilim, tamamen vakit öldürmek için oynarım genellikle. Kısacası tamamen oyuna yönelik bir şey istemiyorum yani 144Hz olması şart değil.

Örneğin AOC 27G2U5/BK benim için ideal bir monitör ama daha iyisini bulabilir miyiz sorusu var aklımda. 27" olması tercih sebebi ancak kalitesine göre minimum 24" istiyorum.

Biraz karışık anlatmış olabilirim kusuruma bakmayın, işin özünü anlattığımı düşünüyorum :)

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Cümleten iyi akşamlar.

Yıllardır emektar 21.5" AOC monitör kullanıyorum ancak artık tek monitör işim gereği yetmiyor. Bu sebepten maximim 1.500 TL civarında özellikle çevirip 'dik konumda da kullanabileceğim' ve büyük ekrana sahip bir monitör arıyorum. Oyun manyağı birisi değilim, tamamen vakit öldürmek için oynarım genellikle. Kısacası tamamen oyuna yönelik bir şey istemiyorum yani 144Hz olması şart değil.

Örneğin AOC 27G2U5/BK benim için ideal bir monitör ama daha iyisini bulabilir miyiz sorusu var aklımda. 27" olması tercih sebebi ancak kalitesine göre minimum 24" istiyorum.

Biraz karışık anlatmış olabilirim kusuruma bakmayın, işin özünü anlattığımı düşünüyorum :)
Aoc g2u hiç düşünme al

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,806
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,055
İsim
Ömer
Steam
fieryz

Rootz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aoc g2u hiç düşünme al

Birisi 24" 144Hz diğeri 27" 75Hz. İki model de aklımı inanılmaz karıştırıyor ama monitörün büyük olması benim için daha avantajlı açıkçası. İnternet programcısıyım yeri geliyor binlerce satır içerisinde çalışmam gerekiyor, bu sebepten genelde dik konumda kullanılacak ve maximum görüş için alabileceğim en büyük monitörü tercih etmem gerekiyor.

27G2U5/BK ağır basıyor ancak diğer alternatifleri de incelemek istiyorum.

Teşekkür ederim hocam ancak 23.8 biraz küçük kalıyor :) Yine de inceleyeceğim.

Gaming odaklı monitör aramıyorum hocam, ayrıca bu monitör dik konumda kullanılamıyor.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,806
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Birisi 24" 144Hz diğeri 27" 75Hz. İki model de aklımı inanılmaz karıştırıyor ama monitörün büyük olması benim için daha avantajlı açıkçası. İnternet programcısıyım yeri geliyor binlerce satır içerisinde çalışmam gerekiyor, bu sebepten genelde dik konumda kullanılacak ve maximum görüş için alabileceğim en büyük monitörü tercih etmem gerekiyor.

Gaming odaklı monitör aramıyorum hocam, ayrıca bu monitör dik konumda kullanılamıyor.
Tamam 👍

Madness

80+ Silver

27G2U5/BK ağır basıyor ancak diğer alternatifleri de incelemek istiyorum.

+3inç vs+69hz
Bence 144hz 24'' tercih edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,692
Son üye
silentyavrum
Top Bottom