Neler Yeni

Çözüldü✓ 1500 TL MSI Anakart Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Can
Neden?
Mesaj otomatik birleştirildi:

çünkü msi mystic light yazılımı ile parçalarımı senkronize şekilde kullanacam.(RGB ler için bide ekran kartım da msi)

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Eğer 2600 ileride de 3600 takacaksan
Bu ürünü al geç

çünkü msi mystic light yazılımı ile parçalarımı senkronize şekilde kullanacam.(RGB ler için bide ekran kartım da msi)
Attığım ürün de yok sanırım , yeni okudum yorumunuzu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Can
B550 anakartlar Ryzen 2600 işlemciyi desteklemiyor. Bu işlemciyi alacaksan anakartı B450 serisi öneririm.

peki bu anakart benim istediğim özellikleri karşılıyor mu

@Abdullah Hacıgül

ThE LoSt

80+ Gold
Kasa olarak Dark Maxima V20 seçtim onunda fanları ARGB ve yazılım üzerinden kontrol edile biliyor. O yüzden bana da ARGB bağlantı yuvası olan bir anakart lazım bide msi olması lazım. ama pek anlamadığım için bulamadım ve en fazla 1500 TL bütçem var ona göre anakart önerir misiniz. (mutlaka msi olmalı çünkü dragon Center - mystic light gibi programları kullanacam ve ekran kartım msi).Bu arada bana acil ankart lazım o yüzden hemen cevaplarsanız sevinirim
1500 bütçeye anakart edinip işlemci olarak 2600 takmanız pek akıllıca değildir bu sistemi oyun için mi kuruyorsunuz eğer öyle ise

10400f-b560 yada 11400f-b560 şeklinde çok daha fiyat performas oranı yüksek 2 liye sahip olabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Can
Kasa olarak Dark Maxima V20 seçtim onunda fanları ARGB ve yazılım üzerinden kontrol edile biliyor. O yüzden bana da ARGB bağlantı yuvası olan bir anakart lazım bide msi olması lazım. ama pek anlamadığım için bulamadım ve en fazla 1500 TL bütçem var ona göre anakart önerir misiniz. (mutlaka msi olmalı çünkü dragon Center - mystic light gibi programları kullanacam ve ekran kartım msi).Bu arada bana acil ankart lazım o yüzden hemen cevaplarsanız sevinirim

1500 bütçeye anakart edinip işlemci olarak 2600 takmanız pek akıllıca değildir bu sistemi oyun için mi kuruyorsunuz eğer öyle ise

10400f-b560 yada 11400f-b560 şeklinde çok daha fiyat performas oranı yüksek 2 liye sahip olabilirsin
2600 yada 3600 alacam ama büyük ihtimalle 3600 alacam

Evet, Tomahawk istediğin özellikleri fazlasıyla karşılar. B450 serisinin en iyilerinden biridir.
bide önerilen anakartları 2.el almaya karar verdim çünkü 2.el de önerilen anakartlar daha ucuz

Top Bottom