MSI model kötü diye biliyorum.Bilgili birisine benziyorsunuz , Arkadaşın attığı MSI modelimi , PF360 mı , Lian Li mi ? Aralarında bir sıralama yaparsanız sevinirim
Onunda pompası çok çirkin . Pf360 nasıl?MSI model kötü diye biliyorum.
Lian Li Galahad alın.
Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alınabilir ama Lian Li daha performanslı diye biliyorum.Onunda pompası çok çirkin . Pf360 nasıl?
5800X'e yeterli gelecektir diye düşünüyorum ' @MSI > ASUSPF360 alabilirim onun pompa kısmı gayet güzel . Soğutma performansıda iyi midir? ?
Cidden kötümü ya? Şuan bir şey yapmıyorum mesela müzik felan dinliyorum. arka planda açıksa wallpaper enginer + forum açık 50 derece sıcaklık var. coreliquid 240mm var bendeMSI model kötü diye biliyorum.
Lian Li Galahad alın.
Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com