Neler Yeni

Çözüldü✓ I9 14900k için sıvı soğutma önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Melih Enes Bakal
bi insan için 14900k nasıl daha iyi olabilir merak ettiğim için soruyorum. aklıma sadece kış günlerinde doğalgazım yok odayı işlemciyle ısıtıyorum falan geliyo.
Adobe pugetbench skorlarına bakarsak intel çok daha üstün. Render konusunda i9 14900k rakibi olan bir işlemci değil, Ryzen 9950x modeli var evet ama hem 14900k kadar iyi değil üstüne fiyatı daha yüksek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa modeli nedir
Asus helios

Asusun fanlarıda iyidir ama bütçe sorunu yoksa fan olarak Noctua tercih edilmeli bence. Özellikle Arctic alıcaksanız radyatör fanlarını kesin değiştirin yeni model olmasına rağmen eski fanlar kullanılmış
Fanları ne ile değiştirmeliyim? Noctua'nın iyi olduğunu biliyorum fakat hangi fanları almalıyım?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Adobe pugetbench skorlarına bakarsak intel çok daha üstün. Render konusunda i9 14900k rakibi olan bir işlemci değil, Ryzen 9950x modeli var evet ama hem 14900k kadar iyi değil üstüne fiyatı daha yüksek.

Asus helios

Fanları ne ile değiştirmeliyim? Noctua'nın iyi olduğunu biliyorum fakat hangi fanları almalıyım?
https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868453.html 420 onerecektım lakın kasanıza sıgmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Melih Enes Bakal

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Furkan Emre

Asus helios

Nf-A12x25 olması lazım, yinede uyumlu mu onu kontrol edin. Ön fanlara 140mm daha iyi olur daha az ses ile daha iyi bi hava akışı olur, tabi tercih sizin.

Top Bottom