silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Prime 95 aç mangal tadında olurTabi ki gönder tarif hemen veriyim fırına. OCCT pişim mi Cinebench pişim mi olsun?
Prime 95 aç mangal tadında olurTabi ki gönder tarif hemen veriyim fırına. OCCT pişim mi Cinebench pişim mi olsun?
Blender pişim tarifi vereceğim benTabi ki gönder tarif hemen veriyim fırına. OCCT pişim mi Cinebench pişim mi olsun?
Prime 95 yanık yapabilir cinebench iyidir .Tabi ki gönder tarif hemen veriyim fırına. OCCT pişim mi Cinebench pişim mi olsun?
%100 ihtimalle o macun 1.5 gram değildir. Macunu dehşet idareli kullanan biriyimdir ama bilgisayar başı 0.5 gramdan az macun kullanmak imkansız gibivalla ben becerdim kullandım 8-10 defa gene ordada yazdım kişiden kişiye değişiyor durum 2 kere 1 arkadaşımın 3 kere diğerinin 3 kerede kendiminkini değiştirdim şuandada macun bitti artık cılkını çıkarmıştım
Sıvı metalden sonraki en iyi termal macun denebilir sanırım.
1.5 gr macunu 8-10 defa kullanmışlığım var benim fazla boca edilmezse gider 4-5 defa
İlk defa böyle bir şey gördüm bunu takıp üzerine normal yine termal macun mu sürüyoruz?1gr 4 kullanımlıktır. daha fazla sürünce daha iyi olmaz. madem en iyisini düşünüyorsunuz 10 dolara kontakt frame alın.
default anakart soketi işlemciyi sadece sağ ve sol ortadan aşağı bastırması ile işlemciyi aşağı bastırır. şu şekilde:
sadece sağ ve sol ortadan yüzeyi aşağı ittirmek yukarı ve aşağı kısımların zamanla yukarı kalkmasına ve mikroskobik olarak eğilmesine ve işlemci ile soğutucu yüzeyinin zamanla azalmasına neden oluyor. bunu engellemek için işlemciyi her yönden tutan frame alabilirsiniz.
evet. Delid gibi islemlerde benzerleri kullanilir.İlk defa böyle bir şey gördüm bunu takıp üzerine normal yine termal macun mu sürüyoruz?