i9 14900K + LT720 için termal macun önerisi

mortemeyn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
525
Arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi i9 14900K için termal macun alacağım. Fakat ne alsam iyi bilemedim en iyi termal macun nedir? Aklımda Thermal Grizzly Kryonaut var. Bu nasıldır? 1gr diyor bir de eşimde de aynı sistemden var. 1gr iki bilgisayar için yeterli olur mu?

Arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi i9 14900K için termal macun alacağım. Fakat ne alsam iyi bilemedim en iyi termal macun nedir? Aklımda Thermal Grizzly Kryonaut var. Bu nasıldır? 1gr diyor bir de eşimde de aynı sistemden var. 1gr iki bilgisayar için yeterli olur mu?
1.5 gr macunu 8-10 defa kullanmışlığım var benim fazla boca edilmezse gider 4-5 defa

5,5 gram olanı varmış Thermal Grizzly Kryonaut un onu alırım sanırım alırsam 1gr yerine.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.5 gr macunu 8-10 defa kullanmışlığım var benim fazla boca edilmezse gider 4-5 defa
5.5gr çok mu olur?

i9 14900K için iyi olur mu? Fakat bu işlemci termal macun yok edici diyorlar. Ne kadar zamanda bir değiştirmem gerekiyor acaba?
14900k cidden aşırı aşırı ısınan bi işlemci 6 ayda bir değiştirin derim tabi silikon kalitenize göre bu durum değişebilir bende gold sample var macunum kuru olmasına rağmen overclocklu halde 70 derecenin üstünü geçmedim kendi işlemcimde

i9 14900K için iyi olur mu? Fakat bu işlemci termal macun yok edici diyorlar. Ne kadar zamanda bir değiştirmem gerekiyor acaba?
Hocam kasada börek yapma tarifi vereyimmi (!)

İşin şakası bir yana iki sistemide amd ye geçirmeniz ısı ve elektrik faturası açınızdasn iyi olacaktır .

bu işlemciyi niye alıyorsunuz ya hem gereksiz pahalı hem soğumuyor üstüne daha fazla güç tüketiyor

İşin şakası bir yana iki sistemide amd ye geçirmeniz ısı ve elektrik faturası açınızdasn iyi olacaktır .
sen börek ver ben sucuk ver güzel anlaşma

Tabi ki gönder tarif hemen veriyim fırına. OCCT pişim mi Cinebench pişim mi olsun?

1.5 gram macunu 2 defadan fazla kullanman çok zor. Aşırı idareli kullansan bile 3 defada biter 😀
valla ben becerdim kullandım 8-10 defa :D gene ordada yazdım kişiden kişiye değişiyor durum 2 kere 1 arkadaşımın 3 kere diğerinin 3 kerede kendiminkini değiştirdim şuandada macun bitti artık cılkını çıkarmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,377
Üyeler
196,946
Son üye
şafak50
Geri