soketi değiştiriyorsunuz yalnızca. en iyisi olsun istediğiniz için önerdim. ya değilse 1 sene sonra isterseniz ne kalite macun tercih ederseniz edin işlemci/soğutucu kontaktı azalacaktır.İlk defa böyle bir şey gördüm bunu takıp üzerine normal yine termal macun mu sürüyoruz?
Hocam siz KRTONAUT gibi birsey alin. 14900k zaten asiri isiniyor kaliteli macun olsun ki bir nebze ise yararOna bakımda o biraz karmaşık galiba
Bunu aklııma yazdım şimdilik ne önerirsiniz? Şu anda LT720 nin üzerindeki hazır macun var. Fakat fark olur mu bu Thermal Grizzly Kryonaut Extreme termal macunla.soketi değiştiriyorsunuz yalnızca. en iyisi olsun istediğiniz için önerdim. ya değilse 1 sene sonra isterseniz ne kalite macun tercih ederseniz edin işlemci/soğutucu kontaktı azalacaktır.
https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-stc8-termal-macun.html macun buydu hatta vatandan almıştım zamanında 80-85 tl gibi bir fiyata%100 ihtimalle o macun 1.5 gram değildir. Macunu dehşet idareli kullanan biriyimdir ama bilgisayar başı 0.5 gramdan az macun kullanmak imkansız gibi
hocam arctic mx4 öneririm. daha iyilerinin çok da daha iyi olduğunu düşünmüyorum. sihirli değnek değiller yani.İzledim bunu. Evet haklısınız sorun ortada. Şimdilik macun değiştirmemin farkı olur mu?