https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik/ buna bakabilirsin1500 TL ye kadar kulaklık için bir bütçem var kablosuz olmasını istiyorum öneri ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
Kablolusunun inçelemesini yaptım, link:Daha önce bu kulaklığı hiç kullandınız mı? yani memnunmusunuz?
Teşekkür ederim,güzel bir inceleme olmuş elinize sağlıkKablolusunun inçelemesini yaptım, link:
İnceleme - Corsair Void RGB Elite USB kulaklık incelemesi | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
asus bilgisayar parçaları olarak çok kaliteli ürünler yapıyor kesinlikle ama kulaklık (çevre birimleri) olarak ne kadar iyiler güvenemiyorum çok açıkcası.
Logitech kulaklık almazdım şahsen pek güvenemiyorum.Teşekkür ederim,güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus bilgisayar parçaları olarak çok kaliteli ürünler yapıyor kesinlikle ama kulaklık (çevre birimleri) olarak ne kadar iyiler güvenemiyorum çok açıkcası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şeyi merak ediyorum ekstra olarak @Mert Özkaya @Leade @COFFİER g533 hakkındaki düşünceleriniz nedir?