Yusuf Yıldırım
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,288
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi ekran kartını önerirsinÇok mantıklı hocam.
hangi ekran kartını önerirsinÇok mantıklı hocam.
Daha önce kullandın mı bilmiyorum ama 32gb hafızasına 3-4 oyun sığıyor. 512gb'a kadar SD kart takılıyor ve series sden daha yüksek depolaması oluyor.Depolaması çok düşük önermem.
hocam oyunlar eglencelimi benim bir oyuna vercegim maks para 200 civarıdır yani ona göre almak mantıklımıDaha önce kullandın mı bilmiyorum ama 32gb hafızasına 3-4 oyun sığıyor. 512gb'a kadar SD kart takılıyor ve series sden daha yüksek depolaması oluyor.
200’e o iş zor gibi.hocam oyunlar eglencelimi benim bir oyuna vercegim maks para 200 civarıdır yani ona göre almak mantıklımı
Oyunları eğlenceli. Ama benim de yaşım büyük. Yani o oyunların ilk halleriyle büyüdüm. Çocukluğumda gameboy ile Pokemon red oynardım, Zelda oynardım, Mario oynardım. Şimdi de switch ile oynamak büyük keyif veriyor. Forumlarda araştır, oynanış videolarına bak. Neden switch almalı ya da neden switch almamalı gibi videolar izle. Kendince bir karar ver.hocam oyunlar eglencelimi benim bir oyuna vercegim maks para 200 civarıdır yani ona göre almak mantıklımı
knk oyunlar dedikleri gibi çok pahalı ama bir olay var.İstediğin kadar hesap açıp farklı ülkelerin mağazalarından rün alabiliyorsun dijital olarak.yani iknci el rün takası falan da var.Yani bence mantıklı ama sen bilirsin.hocam oyunlar eglencelimi benim bir oyuna vercegim maks para 200 civarıdır yani ona göre almak mantıklımı
1-Büyük oyunlar %99 200tlye düşmez bu yüzden Nintendo Switch almayı düşünüyorsan oyunlar için ayrı bir bütçe ayırman gerek.(en azından türkiye şartlarında)hocam oyunlar eglencelimi benim bir oyuna vercegim maks para 200 civarıdır yani ona göre almak mantıklımı