Cuma akşamı ince hesapta gaming geceleri oluyor belki uygun fiyata 3060'lı bir sistem bulabilirsiniz20K'ya kadar bütçem var. Yarın işten gelincs değerlendirip sipariş edeceğim. Dediğim gibi 3060-3060ti ile sistem kurmak istiyorum. Bilindik markalı ürünler tercihimdir.
Takip edeceğim teşekkürler.Cuma akşamı ince hesapta gaming geceleri oluyor belki uygun fiyata 3060'lı bir sistem bulabilirsiniz
Stokta yokVok new year var 14 kya
Link varmı peki rica etsem atabilir misin?Hala satılıyorsa vatanda 3060 sistem var 13749'a.
Stokta yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link varmı peki rica etsem atabilir misin?
Gördüm ama ekran kartı markasıdır vs pek tercihim değilHero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.comHero Intel-RTX4060/Ti - Game Garaj
Hero Intel-RTX4060/Ti, Intel Core işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı modelleri ve DDR4 Ram çeşitleri ile Hero Intel-RTX4060/Ti hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
bunlara bakabilirsin
Stokta yokINTEL 12400F-ZOTAC RTX 3060-PRIME H610M-K-KINGSTON 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 12400F-ZOTAC RTX 3060-PRIME H610M-K-KINGSTON 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mağazadan alınabiliyor. Dün arkadaşıma aldık.Gördüm ama ekran kartı markasıdır vs pek tercihim değil
Stokta yok![]()
Oyun için Ahora al derim kesinlikle. Fiyatı fena değil.Hero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.comHero Intel-RTX4060/Ti - Game Garaj
Hero Intel-RTX4060/Ti, Intel Core işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı modelleri ve DDR4 Ram çeşitleri ile Hero Intel-RTX4060/Ti hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
bunlara bakabilirsin
Elimde sıfır kapalı kutu olarak mevcut 14500 e verebilirim hocam istersenizGördüm ama ekran kartı markasıdır vs pek tercihim değil
Stokta yok![]()