Neler Yeni

15000TL Bilgisayar Mühendisliği İçin Ultrabook Önerisi

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Bilgisayarı almak daha zor :D
Neden zor olsun ki ? zaten elinde masaüstü bilgisayarı varmış onu satıp alabilir arkadaş. Ayrıca elinde bilgisayar olmasa bile çalışarak da alınabilir. Taksit vs imkanları çok.

yrcemre

80+
Asus al direkt 2 tane aldım arkadaşlarıma detaylı araştırma sonucu şu an keyifle kullanıyorlar. Asustan şaşma. Malzeme kalitesi olsun daha iyi zamanla performans düşüklüğü diğerlerine göre daha uzun olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay Yılmaz
Isınma konusunda açıkcası marka bazlı değil de model bazlı araştırma yapmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Bazı modeller kronik olarak ısınabiliyor. Eğer istediğiniz özellikler ve bütçe uyarsa Hp Elitebook seriside iyidir.

Bu arada Isparta iyidir :) Modernevlerde 3 yıl kaldım
Modernevler kiraları öylesine katlamış ki anlatamam. Ben de Bahçelievler'den Modernevler'e bir geçiş planlıyordum fakat en sonunda Fatih mahallesine geçiş yapacağım gibi duruyor. :) Ayrıca Elitebook serisini araştıracağım teşekkür ederim hocam.
Asus al direkt 2 tane aldım arkadaşlarıma detaylı araştırma sonucu şu an keyifle kullanıyorlar. Asustan şaşma. Malzeme kalitesi olsun daha iyi zamanla performans düşüklüğü diğerlerine göre daha uzun olur.
Bu fiyat bandında asusun bana uygun laptopunu bulamadım. Vivobook serisi var fakat hem ekranı ile çok fazla sorun yaşayan kullanıcı var hem de 2022 yılında klavye ışıklandırması yok. Üzücü gerçekten. Yine de farklı modelleri var ise bakacağım teşekkürler.

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Modernevler kiraları öylesine katlamış ki anlatamam. Ben de Bahçelievler'den Modernevler'e bir geçiş planlıyordum fakat en sonunda Fatih mahallesine geçiş yapacağım gibi duruyor. :) Ayrıca Elitebook serisini araştıracağım teşekkür ederim hocam.

Bu fiyat bandında asusun bana uygun laptopunu bulamadım. Vivobook serisi var fakat hem ekranı ile çok fazla sorun yaşayan kullanıcı var hem de 2022 yılında klavye ışıklandırması yok. Üzücü gerçekten. Yine de farklı modelleri var ise bakacağım teşekkürler.
Rica ederim hocam , Üniversite yıllarım geldi aklıma sayende başarılar :)

Top Bottom