Hikoreis
80+ Silver
Dahası
Yorumlarda öyle yazıyor.Neden? Nereden duydunuz_?
Yorumlarda öyle yazıyor.Neden? Nereden duydunuz_?
şu da var ama güvenemedim.PB Force serisinde sorun yoktu diye biliyorum.
PB Force serisi 1200W 80+ Gold alabilirsin.
Power Boost BST-ATX1200G 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Power Boost BST-ATX1200G 1200 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Power Boost BST-ATX1200G 1200 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Nerede?Yorumlarda öyle yazıyor.
O bu değil miydi?PB Force serisinde sorun yoktu diye biliyorum.
PB Force serisi 1200W 80+ Gold alabilirsin.
Power Boost BST-ATX1200G 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Power Boost BST-ATX1200G 1200 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Power Boost BST-ATX1200G 1200 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Son zamanlarda düşüş oldu fakat geri kendisini toparladı bu arada düşmesi mining'i kolaylaştırıyor gibi düşünebiliriz. 2.0 nasıl bişey olacak bi fikrim yok bakalım neler olacak.Evet 850 Gold alsam yeterli olur.
Ama kazanç varsa 5-6'ya çıkarırım.
Bu arada okurken rastadım eth2.0 çıkarsa ethereum'un dip görme ihtimali varmış.
bende onu gördüm powerboost diye bi tık tırstım..Aaa bu aklıma gelmemişti alınır mı acaba PB. :/
2.0 için farklı bir algoritma yapacaklarmış ki haberler 1 yıl önce. 1aralık 2020'de lansmanı yapılacak diye geçiyor.Son zamanlarda düşüş oldu fakat geri kendisini toparladı bu arada düşmesi mining'i kolaylaştırıyor gibi düşünebiliriz. 2.0 nasıl bişey olacak bi fikrim yok bakalım neler olacak.
Power combo olmaz mı? ilk başta 850w bi psu alırsın sonra yetmezse power combo ve bi 850w daha alırsın ama Türkiye'de bulabilir misin emin değilim.Aaa bu aklıma gelmemişti alınır mı acaba PB. :/
ETH 2.0' da mining devri bitiyor. 2 senesi mi ne var yaniEvet 850 Gold alsam yeterli olur.
Ama kazanç varsa 5-6'ya çıkarırım.
Bu arada okurken rastadım eth2.0 çıkarsa ethereum'un dip görme ihtimali varmış.
Sen girecek misin?Son zamanlarda düşüş oldu fakat geri kendisini toparladı bu arada düşmesi mining'i kolaylaştırıyor gibi düşünebiliriz. 2.0 nasıl bişey olacak bi fikrim yok bakalım neler olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende onu gördüm powerboost diye bi tık tırstım..