1900 2000 tl bandına çıkarsa wraithden bakması daha mantıklı olurbunlardan birini seçebilirsin
el ölçünüz ve tutuş şekliniz tam olarak ne ?merhaba ben oyun için wireless mouse arıyorum bütçe 1500tl ama bi tık arttırabilirim bütçeyi önerilerinizi bekliyorum
hocam elim büyük ve palm tutuş ne önerirsiniz1900 2000 tl bandına çıkarsa wraithden bakması daha mantıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
el ölçünüz ve tutuş şekliniz tam olarak ne ?
stok beklersen alınabilirDarmoshark M3 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bütçeyide aşmayacak şekilde bu varDelux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
darmoshark m3 pro uygun mudur stok beklemek yerine direk onu alayımDelux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
bütçeyide aşmayacak şekilde bu var
normalde f1 pro öneririm ama bütçe biraz kısıtlı olduğundan dolayı m800 pro alınabilir
yada stok bekleyip darmoshark m3 alınabilir
cogu kotubunlardan birini seçebilirsin
1500 tl bandında öneriniz ne olur ?cogu kotu
delux m800 furylevel z1 olurdu1500 tl bandında öneriniz ne olur ?
m800 proyu önerdim hocam ztndelux m800 furylevel z1 olurdu
kesinlike indirim beklenmelim800 proyu önerdim hocam ztn
https://furylevel.com/furylevel-z1 Bunu al.merhaba ben oyun için wireless mouse arıyorum bütçe 1500tl ama bi tık arttırabilirim bütçeyi önerilerinizi bekliyorum
Farketmez beken de olsa iyi bir patchini kullanıyor.furylevelin mcusu beken olduğundan dolayı m3 pro önermiştim hocam