Neler Yeni

Yardım 1500Tl Kulaküstü Kulaklık Önerin

Kazuhaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kamuran İnan Aydoğan
1500TL gibi bi bütçem var uzun vaadeli ve mikrofonu güzel bi kulaklık varmıdır????
Mesaj otomatik birleştirildi:

steel series arctis nova 1 almayı düşünüyorum bu fiyat bandında daha iyi bi kulaklık varmıdır varsa nelerdir ???

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Blackshark v2x olabilir

Prot0type

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bahadır Atasoy
Logitech g pro x

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,564
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
1500TL gibi bi bütçem var uzun vaadeli ve mikrofonu güzel bi kulaklık varmıdır????

steel series arctis nova 1 almayı düşünüyorum bu fiyat bandında daha iyi bi kulaklık varmıdır varsa nelerdir ???
Bv2x önerebilirim. Mikrofon olarak kötü değil ama rampage bir kulaklıktan geçtikten sonra 1-2 tık kötü geldi. Yinede kötü bir mikrofona sahip değil incelemelere bakarsan daha net anlarsın.

Kazuhaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kamuran İnan Aydoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ani bir karar değişikliği gamenote h2002p almayı düşünüyorum steelseriese kıyasla sürücüsü hem daha büyük hemde mikrofon kalitesi gayet sağlam gibi geldi ne dersiniz????

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu

Bende yeni kulaklık aldım sharkoon b2 mükemmel kulaklık hem ses kartıda var bi incele derim

Kazuhaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kamuran İnan Aydoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende yeni kulaklık aldım sharkoon b2 mükemmel kulaklık hem ses kartıda var bi incele derim
ne zamandır kullanıyorsun eksi yönü var mı veya sevmediğin baktımda güzele benziyor steelseriese kıyasla gerçekten iyi gibi duruyor ayrıca ne kadara aldın????

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
ne zamandır kullanıyorsun eksi yönü var mı veya sevmediğin baktımda güzele benziyor steelseriese kıyasla gerçekten iyi gibi duruyor ayrıca ne kadara aldın????
1050tl idi nays ile 950 ye geldi

Çok rahat ve elite bi yapısı var sesine kalitesine göre ucuz

Kazuhaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kamuran İnan Aydoğan
çok kararsız kaldım yaa

Kazuhaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kamuran İnan Aydoğan
1050tl idi nays ile 950 ye geldi

Çok rahat ve elite bi yapısı var sesine kalitesine göre ucuz
kulağını tam olarak çevreliyor mu ve o çevreleyen yapı güzel bişi mi uzun süreli kullanımda ağrıtıyor mu?? dökülücek bişi mi?

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
kulağını tam olarak çevreliyor mu ve o çevreleyen yapı güzel bişi mi uzun süreli kullanımda ağrıtıyor mu?? dökülücek bişi mi?
kulak pedleri hafizalı kumaş çok rahat 5-6 maç atıyom cs de hiç ağrıtmıyo ama kafan büyükse olmaz kibar kulaklık

Kazuhaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kamuran İnan Aydoğan
kulak pedleri hafizalı kumaş çok rahat 5-6 maç atıyom cs de hiç ağrıtmıyo ama kafan büyükse olmaz kibar kulaklık
knk aldım kulaklığı güzel kulaklık ilk kullanım diye kulaklarım ağrıyor ama alışırım diye düşünüyorum birde bu kulaklığın yazılımını indirdim fakat gördüğüm yazılımdan farklıydı youtube da bir videoda yazılımı gördüm ama indirdiğim başka onu nasıl halledebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,566
Üyeler
161,091
Son üye
CrexQQ
Top Bottom