n3rl3s
80+
Dahası
Merhablar kablosuz mouse alacağım f/p olsun kablosuz olsun
xtrfy m4 wirelessMerhablar kablosuz mouse alacağım f/p olsun kablosuz olsun
çok pahalıKatanayı kendi sitesinden alabilirsin
anlamadımKatanayı kendi sitesinden alabilirsin
ninjutso katana superlight dünyanın en iyi mousesianlamadım
çok pahalı
onu biliyorum ne kadar vergi çıkcak peki hemde garanti işleri nasıl yürücekKatana Superlight Wireless Professional Gaming Mouse
With over a year of engineering, we build the thinnest shell in the industry, as thin as 0.6mm, resulting a 60 grams super lightweight design that comfortably fits all grip styles. Equipped with V2 lagging-free SnappyFire wireless, PAW3370 sensor and 96 hours battery, Katana Superlight is truly...ninjutso.com
Öneri hocam sadece vergiyle 1600e falan gelir en kötü herhalde Bayadır ürün almıyorum amaonu biliyorum ne kadar vergi çıkcak peki hemde garanti işleri nasıl yürücek
bu mouse dünyanın en iyisimi gerçektenKatana Superlight Wireless Professional Gaming Mouse
With over a year of engineering, we build the thinnest shell in the industry, as thin as 0.6mm, resulting a 60 grams super lightweight design that comfortably fits all grip styles. Equipped with V2 lagging-free SnappyFire wireless, PAW3370 sensor and 96 hours battery, Katana Superlight is truly...ninjutso.com
finalmouse starlight dünyanın en iyisi ama sınırlı üretildiği için sayılmaz. evet ninjutso en iyi mouse, pulsar xlite ve g pro superlighttan daha iyibu mouse dünyanın en iyisimi gerçekten
Finalmouse ın çok bulunmadığını ve çok pahalı olduğunu düşünürsek evet bencebu mouse dünyanın en iyisimi gerçekten