Sarı siteye baktın nı?Şuan bütçem var dareu a950 stoklarda kalmamış. Bu bütçede alınabilecek en mantıklı mouse arıyorum.
Şuan bütçem var dareu a950 stoklarda kalmamış. Bu bütçede alınabilecek en mantıklı mouse arıyorum.
Hocam m3s ile m3 arasındaki fark ne?![]()
Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
s in malzeme kalitesi daha iyi ve 2khzHocam m3s ile m3 arasındaki fark ne?
pro modeli kağıt üstünde daha iyi ama arada fiyat farkıda var bence bunu alDareu a950 ile karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi hocam
Şuan bütçem var dareu a950 stoklarda kalmamış. Bu bütçede alınabilecek en mantıklı mouse arıyorum.
Hocam bu farenin dareu ile ne kadar farkı var?![]()
VXE R1 Wireless Mouse [Ön Sipariş]
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...wraithesports.com