VXE R1 SE VS 1400 TL BAŞKA WİRELESS MOUSE

Genc0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Bütçe
1500
VXE R1 SE Alınır mı? NORMALDE DAREU A950 ALICAKTIM STOKLARDA KALMAMIŞ BENDE BUNU ALMAYI TERCİH ETTİM SİZCE BAŞKA GÜZEL MOUSE VARMI BUNUN DIŞINDA BÜTÇENİN ÜSTÜNE ÇIKMASIN

butce artırıp r1 yada dareu a950 pro al ama garantısızz olarak dusun

butce artırıp r1 yada dareu a950 pro al ama garantısızz olarak dusun
R1 Se İle Normal R1'in arasında sadece Sensör olarak birisi PAW 3395 SE diğerinde ise PAW 3395 var bunlar çok bişey değiştirmiyor diye biliyorum o yüzden r1 se düşünüyorum | Dareu A950Pro içinde 2k biraz fazla benim için

a950 pro 1 k versıyon 1450 cıvarı bırsey sensorun performans farkı fazla

hb den alın ılk hesaba ozel 100 tl ındırım kodu olarak selam100 kodunu kullanın
Link atarmısınız hocam (bide biraz bekleyip bütçe yükseltip delux m800 ultra alsam nasıl olur bide aliexpresten alırsam orjinal olup olmadığını nasıl anlarım)

Link atarmısınız hocam (bide biraz bekleyip bütçe yükseltip delux m800 ultra alsam nasıl olur bide aliexpresten alırsam orjinal olup olmadığını nasıl anlarım)
alıexpressten gelmez delux mcu ısı sansı ısı mouse zam gelmıs hocam en ıyısı connecten alın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

heryerde zam gelmıs r1 alın bence

VXE R1 SE Alınır mı? NORMALDE DAREU A950 ALICAKTIM STOKLARDA KALMAMIŞ BENDE BUNU ALMAYI TERCİH ETTİM SİZCE BAŞKA GÜZEL MOUSE VARMI BUNUN DIŞINDA BÜTÇENİN ÜSTÜNE ÇIKMASIN

r1 se alınmaz en az 1600tl olarak normal r1 versiyonuna bakın.

sensör farkı var. birisi 26k dpi 650ips diğeri 450ips 18k dpi r1 alın geçin r1 se alınmaz.
Düşünebilirim Peki başka önerebileceğiniz bişey varmı Mesela Darmoshark M3 nasıldır öyle ekipmanlarımı çok vura kıra kullanmam yani sağlamlık konusunda çok çok iyi olmasınada gerek yok ama çok kötüde olmasın

Düşünebilirim Peki başka önerebileceğiniz bişey varmı Mesela Darmoshark M3 nasıldır öyle ekipmanlarımı çok vura kıra kullanmam yani sağlamlık konusunda çok çok iyi olmasınada gerek yok ama çok kötüde olmasın

M3 güzel bir model buradan alma wraithesports'tan al yurtiçi zaten ama R1 daha güzel olur yine de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,740
Üyeler
195,719
Son üye
siyahzon
Geri