Ali expressten gaza gelip Mucai MK61 aldım. Ürün güzel hiç kullanmadim. Küçük sevemedim. Dilerseniz size satabilirimArkadaşlar boyutu önemli değil red switch f/p mekanik klavye önerisi olan var mı
bütçenin üstüne çok çıkamam en fazla 1600 falan
hocam teşekkürler sıfır almak istiyorumAli expressten gaza gelip Mucai MK61 aldım. Ürün güzel hiç kullanmadim. Küçük sevemedim. Dilerseniz size satabilirim
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
1.614,95TL | MUCAI MK61 USB Oyun Mekanik Klavye Kırmızı Anahtar 61 Tuşlar Kablolu Ayrılabilir Kablo RGB Arkadan Aydınlatmalı Çalışırken Değiştirilebilir
MUCAI MK61 USB oyun mekanik klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları kablolu ayrılabilir kablo RGB arkadan aydınlatmalı sıcak deÄiÅtirilebilir - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
500 liraya bile alınmaz şu klavye zaten 200e sattılarAli expressten gaza gelip Mucai MK61 aldım. Ürün güzel hiç kullanmadim. Küçük sevemedim. Dilerseniz size satabilirim
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
1.614,95TL | MUCAI MK61 USB Oyun Mekanik Klavye Kırmızı Anahtar 61 Tuşlar Kablolu Ayrılabilir Kablo RGB Arkadan Aydınlatmalı Çalışırken Değiştirilebilir
MUCAI MK61 USB oyun mekanik klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları kablolu ayrılabilir kablo RGB arkadan aydınlatmalı sıcak deÄiÅtirilebilir - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Zaten 400e satacaktim500 liraya bile alınmaz şu klavye zaten 200e sattılar
200 e aldın 400 e satıyon heZaten 400e satacaktim
ne yapsın adam canım ikinci el piyasası 550'den aşağı yok bu klavyenin hatta ucuza veriyor200 e aldın 400 e satıyon he