Bu modelde aklımda ama bazı yerlerde rahat değil diye gördüğüm için emin olamadı.xDrive Sancak Profesyonel Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz xDrive Sancak Profesyonel Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! xDrive Sancak Profesyonel Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 6.086,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hawk alabilirsin ben kullanıyorum hem rahat hem de terleme falan yapmıyor kolçakları biraz kötü çökme falan olmuyorRahat ve 4-5 sene götürecek bir şey arıyorum. Aklımda Hawk'ın koltukları var ama emin değilim yardımcı olursanız sevinirim.
Xdrive Sancak ve 15 li modellerinin oturma ve yaslanma bölümleri neredeyse 9 10 cm daha dar, aklınızda bulunsunBu modelde aklımda ama bazı yerlerde rahat değil diye gördüğüm için emin olamadı.
Kumaş deriye göre daha az terletiyor ve soyulma yapmadığı için daha uzun ömürlü, dezavantajı ise derilere göre daha sert yapıdaDeri ve kumaş arasında olan büyük farklar ne onları anlayamadım pek.
Bakmıştım onlara da Hawk en iyi seçenek gibi duruyor.Xdrive Sancak ve 15 li modellerinin oturma ve yaslanma bölümleri neredeyse 9 10 cm daha dar, aklınızda bulunsun
Aynı fikirdeyimBakmıştım onlara da Hawk en iyi seçenek gibi duruyor.
Sağ ol. Rahatsa sertliği pek fark etmez zaten.Xdrive Sancak ve 15 li modellerinin oturma ve yaslanma bölümleri neredeyse 9 10 cm daha dar, aklınızda bulunsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kumaş deriye göre daha az terletiyor ve soyulma yapmadığı için daha uzun ömürlü, dezavantajı ise derilere göre daha sert yapıda
Model olarak aklında ne var?Aynı fikirdeyim
Deri terletir, kumaş terletmez.Deri ve kumaş arasında olan büyük farklar ne onları anlayamadım pek.
FAB V1 düşünüyorumSağ ol. Rahatsa sertliği pek fark etmez zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Model olarak aklında ne var?