Kulak üstü daha önce hiç kullanmadım o yüzden kulak iciKulak içimi yoksa kafa üstümü
![]()
Razer Opus X Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Opus X Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Opus X Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.251,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
çok iyi tavsiye ederim
Silikonlu müzik spor için mikrofona gerek yok telefonla konuşuyorum benim için phonk ve pop müzikleri çok iyi dinleyeceğim bi kulaklık lazımKullanım amacın nedir? Biraz detay verirsen daha nokta atışı tavsiye alabilirsin.Örneğin iyi bir mikrofona mı ihtiyacın var ?yada anc mi önemli? silikonlu mu istiyorsun silikonsuz mu? gibi gibi..
Jabra elite 4 active kullanıyorum ben memnunum ve sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyor.Ancak bütçenizin üstünde şuan sanırım.Samsung buds 2 veya jabra elite 3 inceleyebilirsiniz.Silikonlu müzik spor için mikrofona gerek yok telefonla konuşuyorum benim için phonk ve pop müzikleri çok iyi dinleyeceğim bi kulaklık lazım
Anker life 3 mü ne var o nasıl 1800 tl nays ile kaça gelirJabra elite 4 active kullanıyorum ben memnunum ve sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyor.Ancak bütçenizin üstünde şuan sanırım.Samsung buds 2 veya jabra elite 3 inceleyebilirsiniz.
o kulaklık hakkında pek bilgim yok.Youtube ta Enes Özen var, sanıyorum incelemesi var orada bakabilirsiniz.Anker life 3 mü ne var o nasıl 1800 TL nays ile kaça gelir
Jabra elite 4 active kullanıyorum ben memnunum ve sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyor.Ancak bütçenizin üstünde şuan sanırım.Samsung buds 2 veya jabra elite 3 inceleyebilirsiniz.
o kulaklık hakkında pek bilgim yok.Youtube ta Enes Özen var, sanıyorum incelemesi var orada bakabilirsiniz.
![]()
Razer Opus X Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Opus X Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Opus X Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.251,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
çok iyi tavsiye ederim
valla uzun süredir kullanıyorum 1 k iken almıştım çok memnunum fps oyunlarında da sıkıntı yaşamadımMikrofon kalitesi nasıldır acaba, cs go oynuyorum da onun için alacaktım hala tavsiye ediyor musunuz?
Kulaklık sıkıntılı. Kenarları kolay kırılıyor![]()
çok iyi tavsiye ederim
Dostum o modeli almayın. Kenarları kolay kırılıyor. Bununla ilgili pek çok şikayet görebilirsinizMikrofon kalitesi nasıldır acaba, cs go oynuyorum da onun için alacaktım hala tavsiye ediyor musunuz?