150bin Tl bütçeyle sistem toplamak istiyorum

Girift0

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
150000
Merhaba sadece kasa için 140bin-150bin arası bir bütçeyle sistem toplamak istiyorum bazı parçaları belirledim bazılarında arada kaldım bu konuda yardımınıza ihtiyacım var
Ekran kartı: ASUS prime 5080 — Palit gamerock 5080 arasındayım aralarında 7bin civarı bir fark var o farkı vermeye değer mi
Diğer parçalar şöyle
Ana kart: msi x870 tomahawk wifi
İşlemci: R7 9800X3D
Ram: G.Skill 32GB (2x16) TZ5 Royal Neo Silver RGB EXPO 6000mhz CL28
Güç kaynağı: FSP VITA-1000GM ATX12V V3.1 Power Supply 80 PLUS
Kasa: ASUS GT502
SSD: Samsung 990pro 2TB
Emin olamadığım parçalar var eksik olan parçalar var kasada fan yok sıvı soğutmayı bir türlü seçemedim farklı ürün tavsiyeleriniz vs varsa lütfen söyleyin teşekkürler.

Tavsiye için teşekkürler peki diğer parçalarda herhangi bir uyumsuzluk var mı + kasa fanı için önerebileceğin bir marka
parçalar güzel kasa olarak bence bu bütçede lian li ya da nzxt falan almalısınız direk

full bembeyaz sistem toplanır sanırım bu bütçede çok güzel bi sistem toplanır bence.

full bembeyaz sistem toplanır sanırım bu bütçede çok güzel bi sistem toplanır bence.
Beyaz tavsiyesi almıştım ama tercih etmemiştim ful siyah daha çok hoşuma gidiyor gidip hazır kasaları inceleyip karar verdim hem beyaz hem siyah toplama kasalara bakmıştım üstelik masama uymaz ful siyah gidiyorum şimdilik

Merhaba sadece kasa için 140bin-150bin arası bir bütçeyle sistem toplamak istiyorum bazı parçaları belirledim bazılarında arada kaldım bu konuda yardımınıza ihtiyacım var
Ekran kartı: ASUS prime 5080 — Palit gamerock 5080 arasındayım aralarında 7bin civarı bir fark var o farkı vermeye değer mi
Diğer parçalar şöyle
Ana kart: msi x870 tomahawk wifi
İşlemci: R7 9800X3D
Ram: G.Skill 32GB (2x16) TZ5 Royal Neo Silver RGB EXPO 6000mhz CL28
Güç kaynağı: FSP VITA-1000GM ATX12V V3.1 Power Supply 80 PLUS
Kasa: ASUS GT502
SSD: Samsung 990pro 2TB
Emin olamadığım parçalar var eksik olan parçalar var kasada fan yok sıvı soğutmayı bir türlü seçemedim farklı ürün tavsiyeleriniz vs varsa lütfen söyleyin teşekkürler.
asus prime ile gamerock kıyas bile edilemez birisi giriş digeri üst segement

2. 150k için olmamaış

asus prime ile gamerock kıyas bile edilemez birisi giriş digeri üst segement

2. 150k için olmamaış
Genelde asus Msi 2. El olarak satışı daha kolay oluyor dediklerinden dolayı emin olamadım yoksa Palit almayı planlıyordum beni biraz şüpheye düşürdüler o konuda ama uzun süre satmayacağım zaten o farka değmiyorsa Palit alacağım

Genelde asus Msi 2. El olarak satışı daha kolay oluyor dediklerinden dolayı emin olamadım yoksa Palit almayı planlıyordum beni biraz şüpheye düşürdüler o konuda ama uzun süre satmayacağım zaten o farka değmiyorsa Palit alacağım
palit gamerock asus rog serisi ile aynı klasmanda üsrün digeri çöp seviye öyle düşün

palit gamerock asus rog serisi ile aynı klasmanda üsrün digeri çöp seviye öyle düşün
O zaman asusun +1 yıl garanti ve marka bilinirliğinden dolayı oluşan bir fiyat farkı Palit daha iyi bir seçenek Teşekkürler tavsiyeniz için

Geri