Creaker92
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 90000
Öncelikle merhabalar.
Oyun ağırlıklı, bir sistem toplamak istiyorum. Harici programlar için ayrı bir bilgisayarım mevcut. Monitörün görüntü kalitesi ve parlaklığı çok önemli. Seçimim bundan dolayı. Kendimce hazırladığım bir sistem var aşağıya bırakıyorum. Çok aşırı detaylı bilgim yok bu konuda. Lütfen değiştirmem gereken parçalar varsa bunları belirtin. Bütçeyi kısmak tabii ki işime gelir. Darboğaz yapmasını asla istemiyorum. Bütçem başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 90.000 TL. Ayrıca dediğim gibi ne kadar kısabilirsem benim için daha iyi olacak.
Monitör: Dell Alienware AW3423DWf
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Ekran kartı: AMD RX 7700 XT
Anakart: MSI ProB650M-A WIFI
RAM: Corsair Vengeance RGB 2x16 DDR5 6000 MHz
SSD: Samsung 990 Evo Plus
Soğutma: Henüz seçmedim (Arctic Liquid Freezer II 240 olabilir)
PSU: Corsair RM750x
Kasa: NZXT H5 Flow
Oyun ağırlıklı, bir sistem toplamak istiyorum. Harici programlar için ayrı bir bilgisayarım mevcut. Monitörün görüntü kalitesi ve parlaklığı çok önemli. Seçimim bundan dolayı. Kendimce hazırladığım bir sistem var aşağıya bırakıyorum. Çok aşırı detaylı bilgim yok bu konuda. Lütfen değiştirmem gereken parçalar varsa bunları belirtin. Bütçeyi kısmak tabii ki işime gelir. Darboğaz yapmasını asla istemiyorum. Bütçem başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 90.000 TL. Ayrıca dediğim gibi ne kadar kısabilirsem benim için daha iyi olacak.
Monitör: Dell Alienware AW3423DWf
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Ekran kartı: AMD RX 7700 XT
Anakart: MSI ProB650M-A WIFI
RAM: Corsair Vengeance RGB 2x16 DDR5 6000 MHz
SSD: Samsung 990 Evo Plus
Soğutma: Henüz seçmedim (Arctic Liquid Freezer II 240 olabilir)
PSU: Corsair RM750x
Kasa: NZXT H5 Flow
Son düzenleme: