Yardım 5080 r7 9800x3d Sistem önerisi

bu konuda haklısınız 5070ti ve 5080 arasında kocaman bir fark olduğunu bende araştırmalarıma göre görmedim sadece o parayı 5070ti yerine 5080 ekran kartına vermiş olucam ,superi beklemek istemiyorum net bir tarih yok bu ay kullanmak istiyorum artık sistemi cevabınız için teşekkür ederimm
5070ti fiyatına 5080 alacaksan olur

Tüm parçaları top seviye koymak tamamen tüketim çılgınlığı, zayıf irade göstergesi. Oyun oynamak için X870-E almanın hiç bir mantıklı açıklaması yok. Neo Silver sırf adı var diye seçilmiş, kasa da canlı güzel bile durmuyor. Al Vengeance geç. 990 Pro yerine 990 Evo Plus, 5080 yerine 5070Ti vs vs
izlediğim videolar ve chatgpt ile seçmiştim o parçaları burada görünüşü güzel diye rami seçmiştim sadece, ilk kez sistem topluyorum zaten daha iyi önerilerinizi almak için yazdım buraya yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederiim
bu iki videoda kasa etkilemişti beni canlı nasıl olur bilmiyorum alırsam onu da görmüş olacağımm

Anlamıyorum sizi arkadaşın bütçesi var güzel gözüken bir kasa istiyor sanki kısıtlı bütçeyle topluyormuş gibi kısmaya çalışıyorsunuz biryerlerden dostum bence topladığın sistem gözünede hoş geldiyse gayet güzel sadece X870E yerine B850 bakabilirsin PSU olarak ise NZXT C1000 veya bulabilirsen Rm1000x bakabilirsin böyle bir sisteme A veya A+ segment bir psu daha güzel

Geri