sagobch 80+ Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Deniz 25 Temmuz 2021 #1 Bütçe 160 bilgisayar 250 gb o yüzden hard disk almam gerekiyor. Oyun ağırlıklı kullanacağım. daha önce samsung m3 aldım ama iade ettim. uzun ömürlü büyük kapasiteli harici bir hard disk önerisi
bilgisayar 250 gb o yüzden hard disk almam gerekiyor. Oyun ağırlıklı kullanacağım. daha önce samsung m3 aldım ama iade ettim. uzun ömürlü büyük kapasiteli harici bir hard disk önerisi
Orhanaygun41 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1,713 Dahası Reaksiyon skoru 958 Konum #41KOCAELİ İsim Orhan Aygün İlgilendiği Kategoriler 2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz. Steam https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG Discord orhanaygun#3804 25 Temmuz 2021 #2 Sıfır mı ikinci el mi ?
sagobch 80+ Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Deniz 25 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Orhanaygun41 yazmış: Sıfır mı ikinci el mi ? Devamı için tıklayın... fark etmez temiz olsun
Orhanaygun41 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1,713 Dahası Reaksiyon skoru 958 Konum #41KOCAELİ İsim Orhan Aygün İlgilendiği Kategoriler 2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz. Steam https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG Discord orhanaygun#3804 25 Temmuz 2021 #4 Harici Harddisk Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Harici Harddisk fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Temmuz 2021 Harici Harddisk Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Harici Harddisk fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Temmuz 2021 Harici Harddisk Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Harici Harddisk fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Pazarlıkla kendi bütçene yakın bir fiyata alabilirsin. Bu fiyatlara sıfır bulma şansın olmaz zaten.
Harici Harddisk Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Harici Harddisk fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Temmuz 2021 Harici Harddisk Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Harici Harddisk fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Temmuz 2021 Harici Harddisk Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Harici Harddisk fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Pazarlıkla kendi bütçene yakın bir fiyata alabilirsin. Bu fiyatlara sıfır bulma şansın olmaz zaten.