Dostum arkadaşda olan problem kanıtları var önce bir sorsana neden öyle dediğimi beyinsel sorunların mı var?Akşam akşam iyi güldüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemini iade ediyor hattaAkşam akşam iyi güldüm.
Dostum arkadaşda olan problem kanıtları var önce bir sorsana neden öyle dediğimi beyinsel sorunların mı var?Akşam akşam iyi güldüm.
Sistemini iade ediyor hattaAkşam akşam iyi güldüm.
Baya komiksin gerçekten. 1500 mesaj atıp hiçbir şey bilmemek büyük başarı.Dostum arkadaşda olan problem kanıtları var önce bir sorsana neden öyle dediğimi beyinsel sorunların mı var?
Sistemini iade ediyor hatta
Dostum arkadaşın açtığı konulara bakarsan sorun yaşadığını görebilirsin ki kanıtları var.Baya komiksin gerçekten. 1500 mesaj atıp hiçbir şey bilmemek büyük başarı.
Hey Allahım bana sabır ver @Sevgi zengi açıklar mısın lütfen hangi sorunları yaşadağınıBaya komiksin gerçekten. 1500 mesaj atıp hiçbir şey bilmemek büyük başarı.
Arkadaşın hangi oyunlarda darboğaz yaşıyor ?Dostum arkadaşda olan problem kanıtları var önce bir sorsana neden öyle dediğimi beyinsel sorunların mı var?
Sistemini iade ediyor hatta
Üyeler sizin gibiler yüzünden ban yiyor delirtiyorsunuz insanlarıBaya komiksin gerçekten. 1500 mesaj atıp hiçbir şey bilmemek büyük başarı.
Sinirlendin mi çen ? özür dilerim.Üyeler sizin gibiler yüzünden ban yiyor delirtiyorsunuz insanları
Doğru3700x 2080s darboğaz yapıyor 1080p rekabetçi oyunlarda
KGLFKGKFŞFKGKDODO offf sabır sabır sabır kanıtları varNe darboğazı la
Darboğazın D si olmaz
Herkesde olur demiyorum arkadaşın sisteminde sorun vardı darboğaz oluyordu rekabetçi oyunlardaKGLFKGKFŞFKGKDODO offf sabır sabır sabır kanıtları var
knk acelen yoksa 3000 serisini bekle fiyatları tahmini olarak yada gerçek fiyatları olarak gösterildi 3080 alabilirsin dolar olarak fiyatı tahmini 800 (5866) bence vergilerle 7000 olur bence 3000 serisini bekle.https://www.sinerji.gen.tr/PC-Toplama/Config/R5JA4EY5 arkadaşlar topladığım sistem nasıl ? yayın da yaparım belki fortnıte csgo valorant warzone gıbı oyunlar oynayacam 144 fps görurmuyum ultra 1080p de yada darboğaz olurmu ssd kronık sorunlumu sizde sistem tavsiyesi verebilirsiniz ama tek bi siteden sistem alıyorum .
Hangi rekabetçi oyunda oluyor allah aşkına söyleyin yaKGLFKGKFŞFKGKDODO offf sabır sabır sabır kanıtları var
Herkesde olur demiyorum arkadaşın sisteminde sorun vardı darboğaz oluyordu rekabetçi oyunlarda
Hangi rekabetçi oyunda oluyor allah aşkına söyleyin ya![]()
Valorant,Fortnite muhtemelen diğer oyunlarda da olacaktı sorgulamadan direkt b*k atıyorsunuz insanlaraHangi rekabetçi oyunda oluyor allah aşkına söyleyin ya![]()