Çok ucuza almış ula. Kullanmayıp biraz beklese ve o şekilde satsa bile en az 5K kârı olacak.İlk stoklar, muhtemelen tükenmiş. Sitede baktığımda bulamadım.
Metshi de fırsatlarda yakalamış.
-----------
Belki RTX3050 için belki bu tarz indirimleri görürüz,yurtdışında. Tabi daha pahalı olacaktır.
Bu kadar büyük fırsat zor gibi tabi.
5K Karttan Nasıl 5K Kar Edecek Hocam , Üstüne Birde JPÇok ucuza almış ula. Kullanmayıp biraz beklese ve o şekilde satsa bile en az 5K kârı olacak.
5K direkt olarak alış fiyatına satılmış hali.5K Karttan Nasıl 5K Kar Edecek Hocam , Üstüne Birde JP
Tabi Bu En Az 3K Karının Olduğu Gerçeğini Değiştirmez
Bence O Kart 5.5 Üstünü Görmez , 5,5 üstüne alan da salaktır zaten.5K direkt olarak alış fiyatına satılmış hali.
PC Hocasının da söylediği gibi bu sadece ilk çıkanlar için yapılan kampanyalardan biraz vakit geçerse 5K olmaz o kart.
Bekleyip satarsa o kadar kâr edecektir. Tabii ben de biraz sallamış olabilirim.
Öyle demeyelim yav.Bence O Kart 5.5 Üstünü Görmez , 5,5 üstüne alan da salaktır zaten.
Hocam Bu Karta Max Kaç TL Verilmeli ?Son zamanlardaki en iyi vurgun ama benim haberim yoktu kırıldım alındım gücendim.
Son zamanlardaki en iyi vurgun ama benim haberim yoktu kırıldım alındım gücendim.
Sanal Para Borsası Bu Haldeyken , Dolar Sabit Kalırsa , Yazın Yüksek Düzeyde Piyasaya Kart Pompalanacağını Düşünüyorum. Çip Ve Korona Yavaş Yavaş Hafifliyor.Öyle demeyelim yav.
Görecektir bu arada Türkiyedeyiz unutma onu
Korona hafiflemiyor dostum.Sanal Para Borsası Bu Haldeyken , Dolar Sabit Kalırsa , Yazın Yüksek Düzeyde Piyasaya Kart Pompalanacağını Düşünüyorum. Çip Ve Korona Yavaş Yavaş Hafifliyor.