tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,718
Kesinlikle önermiyorum şu kasayı. O kadar para veriyorsun yan taraf tamperli cam bile gelmiyor kasa desen acayip küçük ekran kartının hava alacağı bir parmak boşluk ya var ya yok. Fanları nın rgb olmamasına lafım yok ama şu kadar parayı sırf önündeki msi logosu için veriyorsunuz. Bu paraya çok daha iyi şeyler alınabilir.
dandik izoly,turbox ve dragos gibi markaların kasalarından farkı yok bu paraya bitfenix kasalarından alırım bin kat daha iyi
dandik izoly,turbox ve dragos gibi markaların kasalarından farkı yok bu paraya bitfenix kasalarından alırım bin kat daha iyi
Kesinlikle önermiyorum şu kasayı. O kadar para veriyorsun yan taraf tamperli cam bile gelmiyor kasa desen acayip küçük ekran kartının hava alacağı bir parmak boşluk ya var ya yok. Fanları nın rgb olmamasına lafım yok ama şu kadar parayı sırf önündeki msi logosu için veriyorsunuz. Bu paraya çok daha iyi şeyler alınabilir.
400 Fazla verRgb kapanmaması dışında güzel kasa 7700xt pulse sığıyor içine. En büyük artısı benim alma sebebim boyutu küçük bir kasa.
400 Fazla ver
![]()
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
400 Fazla ver
![]()
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
Şase çeliği zaten sanayide kaportacıda çalışan bir dost ustamız yokladı direkt şase çeliği dedi baktık harbi şase çeliğiymişKasa, tank gibi. Kullanıyorum, gerçek cam ve çelik malzeme. İçine parçaları montajladıktan sonra kaldırabilene helal olsun![]()
Şase çeliği zaten sanayide kaportacıda çalışan bir dost ustamız yokladı direkt şase çeliği dedi baktık harbi şase çeliğiymiş. Kasam ölçmedim ama 10 15kg vardır .
bütçe yoksa akar![]()
BitFenix Helios 3 Fanlı HEL-300-KKG6P-3F 600 W ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Helios 3 Fanlı HEL-300-KKG6P-3F 600 W ATX Bilgisayar Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! BitFenix Helios 3 Fanlı HEL-300-KKG6P-3F 600 W ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu şekil kasalarda düğmeye basılı tutunca rgb yi anakarta devrediyor bu kasada olmuyor mu.bende var 1 yıl önce almıştım hava senkronizasyonu vs fena değil görüntüde şık ama rgbsi değişmiyor kapanmıyor düz hep öyle kaliyor ve yeni nesil ekran kartlari sigmiyor benim emektar 1050ti bile %70'ini dolduruyor kasanin
aceleyle almıştım zamanında yoksa az daha araştırır daha büyük bir şey alırdım
sabit molex bağlantılı fanları var sanrımBu şekil kasalarda düğmeye basılı tutunca rgb yi anakarta devrediyor bu kasada olmuyor mu.
yokBu şekil kasalarda düğmeye basılı tutunca rgb yi anakarta devrediyor bu kasada olmuyor mu.