15K Altına Alınabilecek Telefon Tavsiyeleri

gevitter

80+
Reaksiyon skoru
32
arkadaşlar merhaba telefon alsammı diye düşünüyorum yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi beklerim iphone olabilir fakat iphoneyi bu fiyata almak yerine bu fiyata 2 kat performanslı telefon alırsın derseniz o daha iyi olur bütçem çok değil 15k altı bekliyorum ve 2. el olsun

arkadaşlar merhaba telefon alsammı diye düşünüyorum yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi beklerim iphone olabilir fakat iphoneyi bu fiyata almak yerine bu fiyata 2 kat performanslı telefon alırsın derseniz o daha iyi olur bütçem çok değil 15k altı bekliyorum ve 2. el olsun
Merhaba suanki telefon modeliniz nedir bilgi yetersizliği var

2. El S20 Ultra

hocam şuanki telefon mi 10t pro fakat 5 6 yıllık telefon değiştirmek isityorum artık 2. el olarak satamayacağım bir telefon
güzel fiyata bulursan s21 veya s21 ultra

Sahibinden de 0 olarak yurtdışı cihaz alabilirsin server kayıtlı olmasına bak bu fiyata Poco X6, Poco x7 pro var kayıtları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri