Monkey D. Luffy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 25
- İsim
- Luffy
Ben poco x7 pro 512gb yurtdışı aldım telefon ilk çıktığı gibi aldım 5-6 aydır kullanıyorum ekran olsun parlaklık olsun canlılık olsun çok iyi onlarca oyun indirdim hâlâ zarzora yarısı dolu depolamanın saatlerce oyun oynayabiliyorum telefon en ağır oyunlarda bile kasma takılma yapmıyor genellikle ılık oluyor telefon ilk başlarda 1 saate 0 dan 100 e çıkıyor zamanla bu süre azalıyor 45 dk ya kadar inebiliyor kamerasıda X6 proya göre büyük bir fark atmış gerçekten çok net fotoğraf ve videolar çekebiliyorum günlük kullanımda gün içinde fazla oyun oynamazsanız 1 günü çok rahat götürüyor ben telefonu en zorlu en ağır oyunlarda bile şarjı 100 ken 5 saat dayaniyor normal günlük kullanımda hayli hayli gider telefon çok sağlam bir kaç kez yere düştü ama çizik dahi yok 1.5m suya yarım saat dayanabiliyor pubg 120fps ayarı açık oyunun kendi ayarlarında mutlaka al ben çok fazla oyun oynayan birisiyim genshin impact Diablo immortal ki bu oyunlar en ağır mobil oyunlardır gram kasmıyor takılma olmuyor pubg de 120 fps alabiliyorum cihaz hep serin oluyor soğutucu takarsan bu cihaz uçuşa geçer rahatsız edicek kadar ısınmıyor hatta genellikle ılık çalışıyor soğutucu aldın mı cihaz buz gibi oluyorarkadaşlar merhaba aktif olarak poco bakıyorum almak için normalde iphone alıcaktım fakat hem batarya sıkıntı hemde pro ve üstü almassan 60hz ekranı var ve prosu falan aşırı gereksiz pağlı onun yerine başka tel bakayım derken poco x7 proyu gördüm 12+12gb ramı var 512gb modeli sıfırı 22k civarı fakat 2. el almaya kalkarsam ve tr bulabilirsem yaklaşık 15k civarına geliyor ve buda benim bütçemle kafa kafaya 15k max keseyi böşaltırsam çıkar peki ama bu telefon ne kullanan varmı tavsiye eden veya etmeyen varmı ayrıca bu telefonu almak yerine 15k ya daha iyi bulursun diyen olursada olur ve yasakmı bilmiyorum ama dolandırııcı olacağını düşünmediğiniz yerlerdeki ilan linklerinide atarsanız sevinirim yada satmak istiyen sıfır veya yeni gibi kişilerlede konuşabiliriz