Merhaba abiler kardeşler sizden Max 15 kya sistem önerisi istiyorum şuan piyasada en iyi fiyattan satılan fp sistem olursa çok sevinirim teşekkürler
Merhaba abiler kardeşler sizden Max 15 kya sistem önerisi istiyorum şuan piyasada en iyi fiyattan satılan fp sistem olursa çok sevinirim teşekkürler
Teşekkürler fakat kasa stoğu bitmiş![]()
ALPHA-RULES/Intel Core i3 12100F/ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB m.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
ALPHA-RULES/Intel Core i3 12100F/ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB m.2 SSD/GAMING BILGISAYAR en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
fiyat farkı olmadan kasayı degiştirebiliyorsunTeşekkürler fakat kasa stoğu bitmiş
Gencergamingmi itopyami hangisini alayimfiyat farkı olmadan kasayı degiştirebiliyorsun
gencerdeki bana daha iyi geldi ama diğer arkadaşların önerisini de bekle benceGencergamingmi itopyami hangisini alayim
Teşekkürler bekliyelimgencerdeki bana daha iyi geldi ama diğer arkadaşların önerisini de bekle bence
4 aydır bekliyorum adam gibi sistem çıkmadı hep 1 2 k aşağısinda fiyatları çıktıBiraz bekle istersen yeni sistemler çıkıyor
Yakın zamanda çıkacaktır4 aydır bekliyorum adam gibi sistem çıkmadı hep 1 2 k aşağısinda fiyatları çıktı)
Sadece oyunYalnızca oyun odaklı ise AMD ekran kartlı sistemler daha ucuz olur. Ama yayın kayıt gibi hayalleriniz varsa rtx ekran kartlı sistem öneririm
Sadece oyun