Öneri 15K Bütçe İle Laptop Önerisi

Feignclound

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
782
Bütçe
15000
Arkadaşlar merhaba , bir arkadaşım yazılım , grafik işleriyle uğraşıyor ve 15K bütçe ile laptop almak istiyor.
Kullanacağı programlar ;
Adobe Photoshop
Adobe Indesign
Adobe Illustrator

Hafıza sorunu yaşamak istemiyor. 15K bütçe ile buna uygun laptop önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler , iyi forumlar.

Arkadaşlar merhaba , bir arkadaşım yazılım , grafik işleriyle uğraşıyor ve 15K bütçe ile laptop almak istiyor.
Kullanacağı programlar ;
Adobe Photoshop
Adobe Indesign
Adobe Illustrator

Hafıza sorunu yaşamak istemiyor. 15K bütçe ile buna uygun laptop önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler , iyi forumlar.
bu bütçede 3050li laptop düşüyor 16.5 17 ye çekersen 3050ti lı 16 ramli i5 son nesilli laptop alabilirsin

bu bütçede 3050li laptop düşüyor 16.5 17 ye çekersen 3050ti lı 16 ramli i5 son nesilli laptop alabilirsin
İşte öneriler bekliyorum , hangisi alınır hangisi daha güçlüdür gibisinden.

Var mı başka arkadaşlardan yorum , öneri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok mu yardımcı olabilecek kimse arkadaşlar ?

HPnin bu modelini takip ederseniz bir süre 15k a düşüyor ara ara. Pavilion gamingin ısınma ve driver sorunları vardı diye hatırlıyoru forumu araştırırsanız bulabilirsiniz

Acer Aspire 7 A715-43G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Ryzen 5 5625U İşlemci, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NM1KX6?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_ADHJGM9Q4Z0YZVSSTJXQ
Belirttiğim programları sorunsuz , kasmadan donmadan çalıştırır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HPnin bu modelini takip ederseniz bir süre 15k a düşüyor ara ara. Pavilion gamingin ısınma ve driver sorunları vardı diye hatırlıyoru forumu araştırırsanız bulabilirsiniz
Takipteyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,775
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri