Hocam bilemedim parçalar pek iyi gelmedi gözüme... yine de cevap için teşekkürler
i5-12400f ile alırsan 15700tl olur öyle iyi
bence bu sistem 12400f ile fiyat performans çok iyi alınır
Doğrudur hocam da bu atılan linklerdeki hiç bir markayı bilmiyorum güvenilir mi ki? Mesela sizin attığınızda twinmos ram ve ssd, ilk defa duydum. O yüzden acaba benim attığıma da bir yorum yapabilir misiniz? Onu 14k ya getiriyorum merak ettim.Hazır sistemler tek tek toplamaya göre daha uygun oluyor genelde.
Buna da bir bak istersen
ECO 3A-RX580 - Game Garaj
ECO 3A-RX580, AMD Ryzen İşlemcisi ve AMD RADEON RX580 ekran kartı ile ECO 3A-RX580 hazır sistem oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
15k çok, illede apu alcam diyorsan bunlara bak, marka takıntın var anlaşılanArkadaşlar benim attığım hiç iyi değil mi? O nasıl geliştirilebilir?
Hocam marka takıntısı değil de almışken hani iyi bir şey olsun bütçe düşük de olsa. 1 kere alıyorsun sonuçta15k çok, illede apu alcam diyorsan bunlara bak marka takıntın var anlaşılan
AMD R5 5700G - A520M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5700G - A520M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AMD R5 5700G - A520M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5700G - A520M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Intel CPU/Core i5-12400 4.40GHZ LGA1700 Tepsi |
Id-Coolıng Dk-19 |
Asus Prıme H610M-A D4-Csm |
Lexar THOR DDR4 RAM 16 GB Kit |
Adata XPG Gammix S11 Pro 512GB |
Aerocool Hexform 500W |
ekran kartsız sitemdense arkadaşın attığı sistem daha iyi hocam.Hocam bilemedim parçalar pek iyi gelmedi gözüme... yine de cevap için teşekkürler
İlk başta gürkanpiro nun attığı çok iyi onu al.Hocam marka takıntısı değil de almışken hani iyi bir şey olsun bütçe düşük de olsa. 1 kere alıyorsun sonuçta