16000'e çıkmanı öneririm rtx 3050ti ile 3060 arasında çooook fark var VRAM, fps vs15k bütçem var, bir laptop almak istiyorum. Bana markası güvenilir ve teknik hataları bulunmayan bir laptop önerebilir misiniz?
Kanka club üyesi yerine gelince telefon numarası kısmına ne yazarsam yazıyım kabul etmiyor ne yapmalıyım sen hangi formattan yazdın numaranı örnek atarmısın16000'e çıkmanı öneririm rtx 3050ti ile 3060 arasında çooook fark var VRAM, fps vs
Club üyesiysen 14400![]()
LENOVO 82K200JYTX/Idepad Gaming 3/Ryzen 5-5600H/8GB RAM/512GB SSD/6GB RTX3060/15.6"/Win 11 Laptop Siyah
82K200JYTX/IP G3 R5-5600H/8/512/15.6/W11www.mediamarkt.com.tr
dostum o urunun stogu bittiKanka club üyesi yerine gelince telefon numarası kısmına ne yazarsam yazıyım kabul etmiyor ne yapmalıyım sen hangi formattan yazdın numaranı örnek atarmısın
Ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum tek bildiğim Club üyesine 14400Kanka club üyesi yerine gelince telefon numarası kısmına ne yazarsam yazıyım kabul etmiyor ne yapmalıyım sen hangi formattan yazdın numaranı örnek atarmısın
Kanka olmuyor bir tane örnek numara atarmısın kafadan örnek maiyetindedostum o urunun stogu bitti
+90 yazman lazim sonra 5....... gitmen lazim
Kanka club üyesi oldum ama olmadı ne yapmam lazım !?Ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum tek bildiğim Club üyesine 14400
kanka bak +90 yaz geri kalanina 0 olmadan numarani yaz yani mesela +90530 gibjKanka olmuyor bir tane örnek numara atarmısın kafadan örnek maiyetinde
Post automatically merged:
Kanka club üyesi oldum ama olmadı ne yapmam lazım !?
Bilgim yok maalesefKanka olmuyor bir tane örnek numara atarmısın kafadan örnek maiyetinde
Post automatically merged:
Kanka club üyesi oldum ama olmadı ne yapmam lazım !?
Bitti onun indirimi tel no içinBen hiç kullanmadığım için bilmiyorum tek bildiğim Club üyesine 14400