70-80k civarı laptop önerisi

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Tek kriterim oled ve hepsiburada üzerinde olması bunlar dışında bir kriterim yok. Bütçem de 70-80k civarında, bir laptop önerebilir misiniz?

gaming mi? kral ne istiyon ivir zivir yazacagina onu yazaydin keske

Garip bir filtreleme. OLED olmayan ve hepsiburada'da satılmayan daha iyi modeller var bu fiyat bandına.
İlle bunlar olacak dersen:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek kriterim oled olması yazmışım ya hocam işte, gaming veya değil fark etmez.
Bu önemli ama. Gaming notebook ile iş notebooku farklı amaçla kullanılır. En büyük fark pil performansıdır. Gaming notebooklar pilde 2 saat bile zor dayanırken iş notebookları neredeyse artık 1 günü çıkarır düzeyde.

Hocam mac'den geçeceğim, mac'in de görüntü kalitesini şahsen çok beğeniyorum. Windows'a geçerken hazır oled olsun istedim. Hepsiburada'dan isteme sebebim de taksit olması, taksit ile alacağım.

Bu önemli ama. Gaming notebook ile iş notebooku farklı amaçla kullanılır. En büyük fark pil performansıdır. Gaming notebooklar pilde 2 saat bile zor dayanırken iş notebookları neredeyse artık 1 günü çıkarır düzeyde.
Genel olarak verimlilik daha önemli hocam da arada oyun da oynarım. O yüzden performans da önemli benim için. Oynayacağım oyunlar da triple A oyunlar olur genelde.

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
Hocam mac'den geçeceğim, mac'in de görüntü kalitesini şahsen çok beğeniyorum. Windows'a geçerken hazır oled olsun istedim. Hepsiburada'dan isteme sebebim de taksit olması, taksit ile alacağım.

Genel olarak verimlilik daha önemli hocam da arada oyun da oynarım. O yüzden performans da önemli benim için. Oynayacağım oyunlar da triple A oyunlar olur genelde.
Sırf OLED olsun diye bu kadar bütçe ayırmak çok mantıklı değil. Mantıklı olan amacınıza uygun bir notebook almak.
Trendyol'da falan da taksit oluyor bazı notebooklarda.

Sırf OLED olsun diye bu kadar bütçe ayırmak çok mantıklı değil. Mantıklı olan amacınıza uygun bir notebook almak.
Trendyol'da falan da taksit oluyor bazı notebooklarda.
Daha önce sorunlar yaşadığım için Trendyol tercih etmiyorum hocam. Oled panel de deneyimlemek istediğim için oled olsun istiyorum, zaten aşırı fazla oyun oynanacak bir ürün olmayacağı için üst düzey donanıma para harcamaktansa deneyimlemek istediğim bir şeye para vermeyi tercih ediyorum.

Daha önce sorunlar yaşadığım için Trendyol tercih etmiyorum hocam. Oled panel de deneyimlemek istediğim için oled olsun istiyorum, zaten aşırı fazla oyun oynanacak bir ürün olmayacağı için üst düzey donanıma para harcamaktansa deneyimlemek istediğim bir şeye para vermeyi tercih ediyorum.
Önemli olan satıcı mağaza. Hepsiburada, Trendyol gibi şirketler sadece aracı.
OLED'de kararlıysanız ve arada A sınıfı oyun da oynayacaksanız attığım model seçtiğiniz özelliklere göre fiyat/performans denebilir.

Üstte attığım aynı notebook N11'de daha uygun. Dilerseniz buradan da bakabilirsiniz:

90K civarı fiyata çıkabilirim derseniz bu güzel. EPEY1500 kodu ile de 1500 TL indirimi var.

Aynı ürün hepsiburada bağlantısı:

Satıcı PTTAVM'de de aynı Hepsiburada'da da aynı.

Bağlantılardaki tüm notebooklar için peşin fiyatına taksit seçenekleri var.

Önemli olan satıcı mağaza. Hepsiburada, Trendyol gibi şirketler sadece aracı.
OLED'de kararlıysanız ve arada A sınıfı oyun da oynayacaksanız attığım model seçtiğiniz özelliklere göre fiyat/performans denebilir.

Üstte attığım aynı notebook N11'de daha uygun. Dilerseniz buradan da bakabilirsiniz:

90K civarı fiyata çıkabilirim derseniz bu güzel. EPEY1500 kodu ile de 1500 TL indirimi var.

Aynı ürün hepsiburada bağlantısı:

Satıcı PTTAVM'de de aynı Hepsiburada'da da aynı.

Bağlantılardaki tüm notebooklar için peşin fiyatına taksit seçenekleri var.
Teşekkürler hocam, değerlendireceğim attıklarınızı.

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,077
Üyeler
189,210
Son üye
Halil yurt
Geri