Alıcan 2.elde ölü fiyata satıcan yenisini Alican 300-400 falan çıkar cebinden en fazla fazlapsu değişince 16.5k gibi fiyata denk geliyor he
Link atarsan hocam daha iyisini görmedim şu sıraTUCO-AİR mi Bu mu?
Alıcan 2.elde ölü fiyata satıcan yenisini Alican 300-400 falan çıkar cebinden en fazla fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link atarsan hocam daha iyisini görmedim şu sıra
PSU değişme yokki kasa yazicaktin sanırımpsu değişince 16.5k gibi fiyata denk geliyor he
12500 i ilk defa duydum da 3060 ti alırdım ben daha iyi gibiITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
2 si birleşik dikkatini çekerimPSU değişme yokki kasa yazicaktin sanırım
3060 ti daha iyiymiş baktım biraz attığımı al direk al sat yapsan bile zarar etmezsin fiyat iyiPSU değişme yokki kasa yazicaktin sanırım
12500 i ilk defa duydum da 3060 ti alırdım ben daha iyi gibi
bütçemi 18 e kadar çıkarabilirim özelleştirebileceğim parçalar var mı sizce yoksa olduğu gibi alınır mı?3060 ti daha iyiymiş baktım biraz attığımı al direk al sat yapsan bile zarar etmezsin fiyat iyi
güzel sistemITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Kasayı Thermaltake İle değiştirirseniz daha iyi olur diye duydum.Psu ve SSD hakkında bilgim yok diğer parçalar Kaliteli Şuan Alınabilecek En iyi sistem.
Konusu açıldıysa silebilirim.
Rampage PSUITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Kasayı Thermaltake İle değiştirirseniz daha iyi olur diye duydum.Psu ve SSD hakkında bilgim yok diğer parçalar Kaliteli Şuan Alınabilecek En iyi sistem.
Konusu açıldıysa silebilirim.
750lik psu mu 650lik mi 750lik 3 fanlı için darmış galiba?PSU değişme yokki kasa yazicaktin sanırım
12500 i ilk defa duydum da 3060 ti alırdım ben daha iyi gibi
Bu sistem kasa psu, işlemci ve anakart farkıyla daha ucuza geliyor. AMD alacaklar tercih eder, ama Nvidia fanları için 3060ti güzel sistem.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Bilmiyorum ki750lik psu mu 650lik mi 750lik 3 fanlı için darmış galiba?
Kasa artırılabilir ama ben böyle alır eskisini satar 2.elden güzel bı PSU ve mesh kasa alırdımbütçemi 18 e kadar çıkarabilirim özelleştirebileceğim parçalar var mı sizce yoksa olduğu gibi alınır mı?