elimde 15K bütçe var xbox series x ile rtxli sistem arasında kaldım. şu an hali hazırda bir steam hesabım var içinde bir çok oyun var daha önce hiç xboxum olmadı ps4 kullanmıştım bi süre xbox series x alırsam illa tv almam lazımmıdır yoksa 120hz 4k bir mönitör bulursam bana yetermi ? xbox mağazasındaki oyun fiyatlarını az çok biliyorum zaten cd oyun almayı düşünmüyorum mağazda yılbaşı indirimi falan olursa bayağı bir stok yapmak isterim. aslında konsol almak istiyorum ama çok kararsızım pc de r6s csgo pubg gibi oyunları oynuyorum konsolda hile yapan oyuncu hiç görmedim duymadım. sizce 15k bütçeye xbox mu daha mantıklı yoksa rtx li sistem mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada oyun oynayacak arkadaşım yok ne konsol için ne pc içinelimde 15K bütçe var xbox series x ile rtxli sistem arasında kaldım. şu an hali hazırda bir steam hesabım var içinde bir çok oyun var daha önce hiç xboxum olmadı ps4 kullanmıştım bi süre xbox series x alırsam illa tv almam lazımmıdır yoksa 120hz 4k bir mönitör bulursam bana yetermi ? xbox mağazasındaki oyun fiyatlarını az çok biliyorum zaten cd oyun almayı düşünmüyorum mağazda yılbaşı indirimi falan olursa bayağı bir stok yapmak isterim. aslında konsol almak istiyorum ama çok kararsızım pc de r6s csgo PUBG gibi oyunları oynuyorum konsolda hile yapan oyuncu hiç görmedim duymadım. sizce 15k bütçeye xbox mu daha mantıklı yoksa rtx li sistem mi ?
bu arada r6s forzahorizon4 crew2 cod warzone tarzı oyunlar severimelimde 15K bütçe var xbox series x ile rtxli sistem arasında kaldım. şu an hali hazırda bir steam hesabım var içinde bir çok oyun var daha önce hiç xboxum olmadı ps4 kullanmıştım bi süre xbox series x alırsam illa tv almam lazımmıdır yoksa 120hz 4k bir mönitör bulursam bana yetermi ? xbox mağazasındaki oyun fiyatlarını az çok biliyorum zaten cd oyun almayı düşünmüyorum mağazda yılbaşı indirimi falan olursa bayağı bir stok yapmak isterim. aslında konsol almak istiyorum ama çok kararsızım pc de r6s csgo PUBG gibi oyunları oynuyorum konsolda hile yapan oyuncu hiç görmedim duymadım. sizce 15k bütçeye xbox mu daha mantıklı yoksa rtx li sistem mi ?
bu arada oyun oynayacak arkadaşım yok ne konsol için ne pc için