Neler Yeni

15K bütçeye XBOX SERİES X mi yoksa RTX li sistem mi

A.C.E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cem
elimde 15K bütçe var xbox series x ile rtxli sistem arasında kaldım. şu an hali hazırda bir steam hesabım var içinde bir çok oyun var daha önce hiç xboxum olmadı ps4 kullanmıştım bi süre xbox series x alırsam illa tv almam lazımmıdır yoksa 120hz 4k bir mönitör bulursam bana yetermi ? xbox mağazasındaki oyun fiyatlarını az çok biliyorum zaten cd oyun almayı düşünmüyorum mağazda yılbaşı indirimi falan olursa bayağı bir stok yapmak isterim. aslında konsol almak istiyorum ama çok kararsızım pc de r6s csgo pubg gibi oyunları oynuyorum konsolda hile yapan oyuncu hiç görmedim duymadım. sizce 15k bütçeye xbox mu daha mantıklı yoksa rtx li sistem mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

elimde 15K bütçe var xbox series x ile rtxli sistem arasında kaldım. şu an hali hazırda bir steam hesabım var içinde bir çok oyun var daha önce hiç xboxum olmadı ps4 kullanmıştım bi süre xbox series x alırsam illa tv almam lazımmıdır yoksa 120hz 4k bir mönitör bulursam bana yetermi ? xbox mağazasındaki oyun fiyatlarını az çok biliyorum zaten cd oyun almayı düşünmüyorum mağazda yılbaşı indirimi falan olursa bayağı bir stok yapmak isterim. aslında konsol almak istiyorum ama çok kararsızım pc de r6s csgo PUBG gibi oyunları oynuyorum konsolda hile yapan oyuncu hiç görmedim duymadım. sizce 15k bütçeye xbox mu daha mantıklı yoksa rtx li sistem mi ?
bu arada oyun oynayacak arkadaşım yok ne konsol için ne pc için

elimde 15K bütçe var xbox series x ile rtxli sistem arasında kaldım. şu an hali hazırda bir steam hesabım var içinde bir çok oyun var daha önce hiç xboxum olmadı ps4 kullanmıştım bi süre xbox series x alırsam illa tv almam lazımmıdır yoksa 120hz 4k bir mönitör bulursam bana yetermi ? xbox mağazasındaki oyun fiyatlarını az çok biliyorum zaten cd oyun almayı düşünmüyorum mağazda yılbaşı indirimi falan olursa bayağı bir stok yapmak isterim. aslında konsol almak istiyorum ama çok kararsızım pc de r6s csgo PUBG gibi oyunları oynuyorum konsolda hile yapan oyuncu hiç görmedim duymadım. sizce 15k bütçeye xbox mu daha mantıklı yoksa rtx li sistem mi ?

bu arada r6s forzahorizon4 crew2 cod warzone tarzı oyunlar severim

BeKo'O

80+ Silver
Kullanım amacınıza bağlı, çeşitli oyunlar oynayacaksanız sadece (hikaye ağırlıklı) Xbox alınız ama daha genel bir kullanım google, çeşitli uygulamalar vs. PC alınız

A.C.E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanım amacınıza bağlı, çeşitli oyunlar oynayacaksanız sadece (hikaye ağırlıklı) Xbox alınız ama daha genel bir kullanım google, çeşitli uygulamalar vs. PC alınız
daha çok r6s forzahorizon4 crew2 gibi oyunları severim hiç xboxum olmadığından xboxtaki hikaye oyunlarını bilmiyorum aslında pc de biraz paranoyak olmuştum anti-virüs fark etmeden pc ye virüs girermi anti-virüs bazı sitelerde bir şey engellendi falan diye bildirim geliyor bu konularda çok titizimdir xbox veya ps4 ten hiç virüs bulaşanı duymadım güvenlik konusunda konsol beni biraz daha içine çekiyor yani xbox series x alırsam bi de 32 veya 28 inçlik 120hz monitör bulursam elimde biraz bütçe kalırsa maddi destek ile 4k lık bir laptop veya orta seviye pc de alabilirim sadece csgo ets 2 girmek için bu konu biraz beni bulandırdı

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca

bu arada r6s forzahorizon4 crew2 cod warzone tarzı oyunlar severim
15k bütçeniz varsa pc öneririm,series x 7k civarında diye biliyorum ama,iki seçenek içinde 2 veya 4k monitor alınması lazım bence,ben pc derdim o bütçeye,hem google gibi yerlerden işlerinizi halledebiliyorsunuz hem rtx kart ile rahatlıkla oyun oynayabiliyorsunuz,

A.C.E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15k bütçeniz varsa pc öneririm,series x 7k civarında diye biliyorum ama,iki seçenek içinde 2 veya 4k monitor alınması lazım bence,ben pc derdim o bütçeye,hem google gibi yerlerden işlerinizi halledebiliyorsunuz hem rtx kart ile rahatlıkla oyun oynayabiliyorsunuz,
yani xbox alıp yanına 2k veya 4k bir monitör alırsam elimde bi miktar bütçe kalırsa harçlık falan biriktirerek 4k lık orta seviye bir laptop veya orta seviye bir pc de alabilirim

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Ayrıca r6 veya cod multi gibi oyunlarda pc daha pratik geliyor bana.

şahin doğan

80+ Platinum
xbox alın bence

Gelalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Kenan Yılmaz Budak
bence eğer seviyorsanız oyunları ve virüs hakkında düşünceleriniz varsa xbox alın yanınada şimdilik 144 hz 27 inch bir mönitör alın 2 2.3 civarı paraya. Kasa alın veya sadece basit csgo ets gibi oyunları kaldırıcak laptop alın 6 k ya pek fazla sistem yok şuan ama 6 k ya sizin istediğiniz oyunları kaldıracak sistemler vardır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,683
Son üye
Aliyev0
Top Bottom