Bunu bilmiyordum bir bakayım hocamYıllık ea play üyeliği 40 dolardı en son eğer FIFA oynatım diyorsan ea play üyeliği Al yanında bir ton oyunla beraber oynarsın
Bunu bilmiyordum bir bakayım hocamYıllık ea play üyeliği 40 dolardı en son eğer FIFA oynatım diyorsan ea play üyeliği Al yanında bir ton oyunla beraber oynarsın
ea play alırım gibi zaten ps5 alırsam onun dışında indirim falan yokmu şuana kadar hiç fırsatım olmadı last of us spiderman uncharted gow gibi oyunlara onları oynamak istiyorumBen pc mi satıp ps5 aldım kankam aşırı pahalı oyunlar 2400 verdim ps plus üyeliği aldım mesela sana şöyle örnek vereyim fifa 25 4000tl fifa 24 2900 tl gerisini sen pay biç
2.el 2 kolla kaça bulurum hocam 15 16 civarı varmıdırYıllık ea play üyeliği 40 dolardı en son eğer FIFA oynatım diyorsan ea play üyeliği Al yanında bir ton oyunla beraber oynarsın
Almanya'da veya yurt dışında herhangi bir tanıdığın varsa oradan aldır. Konsollarda 2.el sıkıntılı herhangi bir antutu Furmark gibi testler olmadığı için riskli konsollardan çok iyi anlayan biri lazım. Yurt dışında biri yoksa sarı siteden ithalatçı kapalı kutu veya fatura tarihi yakın olan konsollara bakmanı öneririm.Bilgisayarım oyun açmıyor açıyor fakat istediğim oyunları değil internet işlerim için yeterli bütçem 15 civarı 2.el bir xbox series x buldum ilan linki yasak değilse atabilirim 2 kol ile 15k fiyatı var nelere dikkat etmeliyim alırken param güvende ile alırsam ekstra 1k ekleniyor nelere dikkat etmeliyim alırken teşekkürler şimdiden.
Valla bulursan oyle haber et kankam iyi fiyat çünküea play alırım gibi zaten ps5 alırsam onun dışında indirim falan yokmu şuana kadar hiç fırsatım olmadı last of us spiderman uncharted gow gibi oyunlara onları oynamak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.el 2 kolla kaça bulurum hocam 15 16 civarı varmıdır
O zaman mecbur ps5 alacaksın zaten. Ama ps5 oyunları abartı pahalı. Xbox çok daha ucuz. Gamepass te açık ara daha iyi zaten. Ps5 in avantajı optimizasyonu ve özel oyunlarıea play alırım gibi zaten ps5 alırsam onun dışında indirim falan yokmu şuana kadar hiç fırsatım olmadı last of us spiderman uncharted gow gibi oyunlara onları oynamak istiyorum
Kral EA play zaten gamepass ultimate de beleşe geliyor EA play alacaksan Xbox daha iyiBunu bilmiyordum bir bakayım hocam
biliyorum zaten o olayıda genel olarak rdr2 fifa ve last of us gibi oyunlar oynayacam ps5 daha mantıklı fakat oyunlar pahalı biraz düşünecem 2.el oyun piyasası varmı hocam ordan kopar belki ucuz oyunKral EA play zaten gamepass ultimate de beleşe geliyor EA play alacaksan Xbox daha iyi
Bak bak 40 dolar bedava resmenBunu bilmiyordum bir bakayım hocam
mesajları okumadım ama internetiniz iyi degil ise konsol sizi baya üzer konsola bir oyuna bir anda 50-60 gb update gelebiliyor üstüne konsol güncellemeleri de varBilgisayarım oyun açmıyor açıyor fakat istediğim oyunları değil internet işlerim için yeterli bütçem 15 civarı 2.el bir xbox series x buldum ilan linki yasak değilse atabilirim 2 kol ile 15k fiyatı var nelere dikkat etmeliyim alırken param güvende ile alırsam ekstra 1k ekleniyor nelere dikkat etmeliyim alırken teşekkürler şimdiden.
Satamamyı veya ederinin çok altında satmayı göze alıyorsan xbox alabilirsin.Bilgisayarım oyun açmıyor açıyor fakat istediğim oyunları değil internet işlerim için yeterli bütçem 15 civarı 2.el bir xbox series x buldum ilan linki yasak değilse atabilirim 2 kol ile 15k fiyatı var nelere dikkat etmeliyim alırken param güvende ile alırsam ekstra 1k ekleniyor nelere dikkat etmeliyim alırken teşekkürler şimdiden.
Konu nasıl oluşturuluyor lütfen yardım edinBilgisayarım oyun açmıyor açıyor fakat istediğim oyunları değil internet işlerim için yeterli bütçem 15 civarı 2.el bir xbox series x buldum ilan linki yasak değilse atabilirim 2 kol ile 15k fiyatı var nelere dikkat etmeliyim alırken param güvende ile alırsam ekstra 1k ekleniyor nelere dikkat etmeliyim alırken teşekkürler şimdiden.