Merhaba arkadaşlar bütçe 15k monitör dahil hazır sistem önerisi yapabilirmisiniz.Sistemlerden anlamıyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Hocam bu sistemi kullanan var mı memnunlar mı acabaMONZA-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MONZA-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör
23,8 inç Full HD (1920×1080), 165 Hz (144 Hz’in üzerinde), Extreme Low Motion Blur™, FreeSync™, 1 ms (MPRT), Shadow Boostwww.gaming.gen.tr
Alabilirisin güzel sistemHocam bu sistemi kullanan var mı memnunlar mı acaba
Sistem güzel hocam her oyunu oynatır assada arkadaşın attığı Intel modelinide alabilirsiniz.Hocam bu sistemi kullanan var mı memnunlar mı acaba
İkisini kıyaslarsan hangisini alırdın hocam.Sistem güzel hocam her oyunu oynatır assada arkadaşın attığı Intel modelinide alabilirsiniz.
İntel sistemi alırdım.İkisini kıyaslarsan hangisini alırdın hocam.
Sağol hocam kralsınİntel sistemi alırdım.
Sağol hocam12100f ve h610 uyumu 10 numara
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun performansı olarakta 12100f 1 tık daha iyi diye biliyorum