Neler Yeni

Öneri 15K LAPTOP ÖNERİSİ VERİR MİSİNİZ !?

Emsal

80+ Silver
Maalesef bütçeyi çok aşıyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

TN panel
Hocam Allah şifalar versin tekrardan hakkaten inandım ki hastasın alıntıladığım arkadaşı göremedin bile:)
senin konuyu meşgul etmiş olduk başka bir arkadaş tavsiye istemiş onu alıntılayıp matebook u ona tavsiye ettim

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Hitabet bir sanattır; kültür gerektirir. Ayrıca insan başkasını kendinden bilirmiş.
Sen gereksiz ithamlarda bulunacağına rahatsız olduğun konuyu yaz; çözelim.
Benim tercihim sana uymaz ; senin ki bana uymaz.

TİTAN.

80+ Platinum
@soul
@55superx bütçeyi 15kya çıkartsam ne önerirsiniz bir kaç cihaz buldum ama tam emib değilim
15kdan 1 kuruş yukarısı olmaz

soul

80+ Silver
15k da pek farklı bir sonuç yok ama gözüme şu çarptı mantıklı gıbi.

Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanda galiba en iyi tercih budur da sinerji ne kadar güvenilirdir bilmiyorum.

mağazasına gidip görüp alınabilir.

Son düzenleme:

Nihilizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Nihal
Merhaba, yazılım için 13-20 bin bandında laptop bakıyorum. Sınırın biraz üstüne çıkabilirim. Malzeme kalitesi, CPU, çekirdek, ekran kartı, kasma, ısınma sorunları vs. Nezdinde beni uzun süre götürecek,
HP, Asus. Acer, Lenovo, MSI gibi gibi ne önerirsiniz?
Kendisinden 32 GB 1 TB mı veya yukarda da önerdiğiniz gibi ram ve hafıza bakımından harici yükseltme mi tercih edilebilir?

Hala araştırıyorum ama bulduklarım: (indirimleri yakalamaya çalışacağım)
Hp

Asus
( bunun Intel islemcili modeli de var)

Huawei

Lenovo
https://www.akakce.com/laptop-noteb...phics-16-wuxga-notebook-fiyati,456729714.html
Asus expertbook da buldum oyun bilgisayarı forumda öneren var önermeyen var oyun oynamıyorum ama Acer aspire, tuf serisi vs. de buldum.
Siz ne dersiniz?
Özellikle dikkat etmem gereken şeyler ve önerdiğiniz modeller varsa yazarsaniz sevinirim. Fiyatlar daha da arşa çıkmadan iyi bir bilgisayar almam lazım.

Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum
Merhaba, yazılım için 13-20 bin bandında laptop bakıyorum. Sınırın biraz üstüne çıkabilirim. Malzeme kalitesi, CPU, çekirdek, ekran kartı, kasma, ısınma sorunları vs. Nezdinde beni uzun süre götürecek,
HP, Asus. Acer, Lenovo, MSI gibi gibi ne önerirsiniz?
Kendisinden 32 GB 1 TB mı veya yukarda da önerdiği gibi ram ve hafıza bakımından harici yükseltme mi tercih edilebilir?

Hala araştırıyorum ama bulduklarım: (indirimleri yakalamaya çalışacağım)
Hp

Asus
( bunun Intel islemcili modeli de var)

Huawei

Lenovo
https://www.akakce.com/laptop-noteb...phics-16-wuxga-notebook-fiyati,456729714.html
Asus expertbook da buldum oyun bilgisayarı forumda öneren var önermeyen var oyun oynamıyorum ama Acer aspire, tuf serisi vs. de buldum.
Siz ne dersiniz?
Özellikle dikkat etmem gereken şeyler ve önerdiğiniz modeller varsa yazarsaniz sevinirim. Fiyatlar daha da arşa çıkmadan iyi bir bilgisayar almam lazım.
Kanka kendi konunu açsan burası çok kalabalık zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf keskin
GPU tarafı önemli değilse bu güzel.
Bunda rdr 2 oynanir mi?

Top Bottom