Merhaba, yazılım için 13-20 bin bandında laptop bakıyorum. Sınırın biraz üstüne çıkabilirim. Malzeme kalitesi, CPU, çekirdek, ekran kartı, kasma, ısınma sorunları vs. Nezdinde beni uzun süre götürecek,
HP, Asus. Acer, Lenovo, MSI gibi gibi ne önerirsiniz?
Kendisinden 32 GB 1 TB mı veya yukarda da önerdiği gibi ram ve hafıza bakımından harici yükseltme mi tercih edilebilir?
Hala araştırıyorum ama bulduklarım: (indirimleri yakalamaya çalışacağım)
Hp
En ucuz Hp 245 G10 Amd Ryzen 5 7530U 32GB 1tb SSD Amd Radeon Grafik Freedos 14" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 8A550EAF11 + Weblegelsin Çanta fiyatlarını Akakçe ile takip et! Hp 245 G10 Amd Ryzen 5 7530U 32GB 1tb SSD Amd Radeon Grafik Freedos 14" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 8A550EAF11 + Weblegelsin...
www.akakce.com
Asus
ASUS Vivobook 15 X1502ZA-EJ922 i5-1235U 8GB 256GB SSD 15.6 FHD FreeDOS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
( bunun Intel islemcili modeli de var)
Huawei
Lenovo
https://www.akakce.com/laptop-noteb...phics-16-wuxga-notebook-fiyati,456729714.html
Asus expertbook da buldum oyun bilgisayarı forumda öneren var önermeyen var oyun oynamıyorum ama Acer aspire, tuf serisi vs. de buldum.
Siz ne dersiniz?
Özellikle dikkat etmem gereken şeyler ve önerdiğiniz modeller varsa yazarsaniz sevinirim. Fiyatlar daha da arşa çıkmadan iyi bir bilgisayar almam lazım.