Konunuza yeni bir cihaz gönderdim hocam.arkadaşlar bana 20kya laptop önerir misiniz
Tavsiyen üzere IdeaPad 5 proyu aldım hem Adobe premier işlerimi hem de arada oyun oynayabileceğim özelliklere sahip tabii ki kocaman gaming laptopaların soğutması vs daha iyidir ama içindeki özelliklere bakarsak gayet ince ve şık duruyor umarım memnun kalırım.knk monster alma al bi buna bak istersen monster pc çok ısınıyor
https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Id...ds=lenovo+ideapad+5+pro&qid=1661181967&sr=8-3
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk hem ekranı 2k hem 16 ram hem 3050 ekran kartı
Oyun dediğim Cs LoL tarzı oyunlar üst düzey grafikli oyun oynamıyıcam bununla genelde okul ve iş için düşündümo cihazin amaci oyun değil zaten 2.5k ekran olması oyuzden normal, soğutması pekte iyi denemez ince bi cihaz çünkü. amaciniz iş vs odakliysa güzel seçim
onlari rahat oynatir zaten hayırlı olsun hocamOyun dediğim Cs LoL tarzı oyunlar üst düzey grafikli oyun oynamıyıcam bununla genelde okul ve iş için düşündüm
emin olum çok ağır oyunlar oynamazsanız memnun kalırsınız hocam hayırlı olsunTavsiyen üzere IdeaPad 5 proyu aldım hem Adobe premier işlerimi hem de arada oyun oynayabileceğim özelliklere sahip tabii ki kocaman gaming laptopaların soğutması vs daha iyidir ama içindeki özelliklere bakarsak gayet ince ve şık duruyor umarım memnun kalırım.