Neler Yeni

32000tl bandında laptop

yalgı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalgı Aksoy
Bu attığın monsterın 16 gb ramli ve w11 yüklenmiş hali olan 20.5.1 verisyonunu 15 gün önce n11 indirimiyle 30 bin 500 TL ye aldım.
Şikayetçi olduğum tek konu yok. Rdr2 ultra ayarlarda 60-90 arası fps. Battlefield 1 ultra ayarlarda 70-90 fps alıyorum şiddetle öneririn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu attığın monsterın 16 gb ramli ve w11 yüklenmiş hali olan 20.5.1 verisyonunu 15 gün önce n11 indirimiyle 30 bin 500 TL ye aldım.
Şikayetçi olduğum tek konu yok. Rdr2 ultra ayarlarda 60-90 arası fps. Battlefield 1 ultra ayarlarda 70-90 fps alıyorum şiddetle öneririn
Ve 1 tb benim ki

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Karakuş

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,999
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
bu videondan da rtx 4050 takılı laptobun daha iyi olacağını

hatta bu 300 hz imiş ama çoğu oyunda o kadar fps alamazsın diye tahmin ediyorum ama yine de büyük ekran istersen bence bunu al
Alamaz ama ekran akıcılığı vs için de fena olmaz oyunda alamayacağı için zaten 17.3 diye belirttim sadece.
Bu laptopta güzel ama 115Watt diye biliyorum hocam ? Yanlışım varsa düzeltin
Hocam 4050lilerde W ne kadar yazan yer bulamadım ya ne desem yalan olur.

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Karakuş
Alamaz ama ekran akıcılığı vs için de fena olmaz oyunda alamayacağı için zaten 17.3 diye belirttim sadece.

Hocam 4050lilerde W ne kadar yazan yer bulamadım ya ne desem yalan olur.
bence de alınabilir eğer büyük ekran almak isteniyorsa

xooneyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir
kat kat performanslı derken hocam ? Bu laptoptaki işlemci monstera göre hem 1 nesil eski hemde 4 çekirdek gerisinde. Kasa kalitesi ve 1440p olarak daha önde. 1440p olması ister istemez oyunlarda daha az fps almanı sağlar.
Daha performanslı değil daha kaliteli.
Yanlış yerden övdünüz sanki hocam.
Şundan diyecekti bence de :D
Hocam Lenovo kalitedir, tulpar serisinin abra serisine göre soğutması daha iyi olabilir ancak yinede ısınan bir marka genel olarak, bende işlemci olarak monsterin önde olduğunu biliyorum ancak monster serisi ısındığı için performansı düşer ve Legion serisini öne geçirir.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Mertol
Hocam Lenovo kalitedir, tulpar serisinin abra serisine göre soğutması daha iyi olabilir ancak yinede ısınan bir marka genel olarak, bende işlemci olarak monsterin önde olduğunu biliyorum ancak monster serisi ısındığı için performansı düşer ve Legion serisini öne geçirir.
İşlemci fazla ısındığında performansı düşse de render alınmadığı sürece kolay kolay o sıcaklılara çıkmaz. Legion daha kaliteli ancak daha performanslı değil.

Top Bottom