Neler Yeni

15promaxten hangi cihaza geçilir?

zyraxone

80+
15promax watch 9 kullanıyorum ve memnun muyum? Pekte değil. Eko sistemi düzgün olanbie Android samsung ve oneplus var sanırım.

Saat eko sistemi önemli. Öncelik telefon ve akıllı saat gerisi önemsiz nede olsa benim için.

Bu konuda sanırım oneplus daha başarılı ne önerirsiniz? Yeni çıkacak olan oneplusı düsünüyorum. Samsung saatler hem kasıyor hemde tam optimize değil gibi sanki watch 7 hariç o düzgün çalısıyor sanırım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
s24 ultra saatten anlamam ama s25ıde bekleyebılırsın

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,414
İsim
kadir
Android tarafında işin içine aksesuar girerse en sorunsuz cihazlar Samsung denebilir.
Aceleniz yoksa 3 ay daha bekleyin S25 serisine bakın. (24 önermiyorum ekran sorunları mevcut.)

zyraxone

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android tarafında işin içine aksesuar girerse en sorunsuz cihazlar Samsung denebilir.
Aceleniz yoksa 3 ay daha bekleyin S25 serisine bakın. (24 önermiyorum ekran sorunları mevcut.)
Saat konusunda emin değilim apple saatten sonra hiç biri büyük ihtimal o akıcılığı veremeyecek gibi pilde istediğim gibi olacak ama performans hususu düaündürüyor

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilmediğim için soruyorum nasıl bir sorun tam olarak ben de düşünüyorum da almayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ismail sağlam
15promax watch 9 kullanıyorum ve memnun muyum? Pekte değil. Eko sistemi düzgün olanbie Android samsung ve oneplus var sanırım.

Saat eko sistemi önemli. Öncelik telefon ve akıllı saat gerisi önemsiz nede olsa benim için.

Bu konuda sanırım oneplus daha başarılı ne önerirsiniz? Yeni çıkacak olan oneplusı düsünüyorum. Samsung saatler hem kasıyor hemde tam optimize değil gibi sanki watch 7 hariç o düzgün çalısıyor sanırım.
hocam watchlarla ilgili size bir sorum var konu dışı
apple watch se 2023 veya series 9 almayı düşünüyorum bende bunların hafızası kaç gb
birde ben watch se de saat telefona bağlı değilken ve herhangibir internet bağlantısı yokken airpodsumu bağlayıp önceden spotifyden müzik dinleyip sonra internetsiz şekilde dinleyebiliyormuyum?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,414
İsim
kadir
Bilmediğim için soruyorum nasıl bir sorun tam olarak ben de düşünüyorum da almayı
24+ ve 24 Ultrada ekranda kumlanma mevcut düz modelde var mı bilmiyorum, YouTube üzerinden detaylı bilgi alabilirsin.

Top Bottom